30. november 2009

Det sidste pift...

I min postkasse i morges lå der en lille fin pakke.. en sød og lovely gave fra kreative Rakel - Fruens Syslerier.

Hun har har lavet flere af disse finurlige hæklede armbånd med kugler i smukt stof.. er allerede super glad for mit og kan lige give det sidste pift til outfittet..

Kig forbi hendes blog og bliv selv inspireret!


Vi har lukket skovens dyr ind til jul...

Åhh Freja Ælsker bare bambier og blev så glad, da jeg fandt disse to også sagde at de skulle stå og passe på vores adventskrans.. ikke helt nemt for en 3 årig at det bare skulle stå til pynt, men hun fik dog lov til at græsse dem af..26. november 2009

Ideér til pakkekalender..

Har siddet og kigget efter nogen fine og gode kalendergaver og må sige at jeg alligevel har fundet mange sager. Alle tingene på billederne er fra Tiger, men man kan jo også finde mange sjove ting i f.eks. Søstrene Grene. Man behøver jo heller ikke putte "gaver" i alle 24, men måske noget snack i form af rosiner el. lign.

Men de ting jeg har fundet her koster mellem 10-20 kr. så det er da' til at overskue ;]

Der er jo også den mulighed og vælge adventsgaver som så kan være lidt større gaver! Tror det er noget man vokser op med også videreføre man det vel bare til ens egne børn eller hvad?! Hvad fik du selv, da du var barn og hvad giver du dine børn eller har gjort :)

Jeg har prøvet begge dele.. så er lidt splittet om det skal være 4 "okay" gaver eller 24 "nogenlunde" gaver!!
Det første job

..allerede som 3 årig! Ja Freja blev tilknyttet modelbureau her i okt og nu er jeg så lige blevet ringet op, at Ingelise gerne vil booke hende.. Så det bliver super spændene hvordan det kommer til at gå..

Vigtigt at sige at vi kun gør det her så længe Freja synes det er sjovt - For man skal ikke tvinge børn.. (og indtil videre synes hun det er sjovt)

Du kan se flere billeder her!

25. november 2009

Jeg har en plan..

ja ligesom Egon Olsen ville sige det.. man finder på mange ideér her i blogland og til mit næste projekt skal man ikke bruge mange materialer.. hvilket jo er et plus +++

Her er så min indkøbsPLAN:

Balloner (tror måske jeg har nogen gemt fra Frejas F-dag)
Papirsnørre (ikke aktuel i hjemmet mit)
Tapetklister (ligger bare i skabet og venter)

Så ikke meget dikkedar der nej...mit projekt må i vente med at se, til det er ready! Men du kan jo komme med et gæt?!

24. november 2009

Såå er der kun 1 måned til jul...

..ihh hvor jeg glæder mig som et lille barn! Men jeg elsker at jule og er også ved at pusle lidt med adventsdekorationen.. men jeg skal også have fundet de sidste pakker til pakkekalenderen, jeg skal have klippet en gren af min Vores troldhasse, jeg skal have kassen med julepynt ned fra loftet...
Hmm ja listen kunne blive ved.. der er bare mange til JEG skal nå! Men jeg når det nu nok, men allerførst skal jeg have malet skabet, som har stået i venteposition, men fik igår med hjælp fra manden min udjævnt lidt huller og revner lidt hist og her.

Det letvægtsfiller fra Borup lignede bare flødeskum, fantastisk godt produkt! Så regner med det lige skal slibes enkelte steder også en god omgang SORT malling.

23. november 2009

GIVE AWAY med skønne hjorte

Nu har jeg efterhånden været forbi mange give aways her i blogland.. men nu er det min tur og jeg vil gerne udbyde disse 2 fine sager fra H.J.O.R.T.H Copenhagen som jeg synes laver nogen skønne sager!! Jeg udtrækker 3 vindere og den første vinder denne rummelige shopper taske som kan bruges til ALT og de 2 andre vinder hver en lille møntpung..
Her er reglerne som altid..
  • 1 Lod - 1 kommentar på indlægget her.
  • 2 Lodder - 1 kommentar + meld dig som fast læser i venstre side foroven.
  • 3 Lodder - 1 kommentar + fast læser + et link på din blog til min give away (lån gerne billeder)

Vinderne udtrækkes d. 1 dec

Det var så den søndag..

Igår var jeg forbi et julemarked her i Horsens og der fandt jeg denne skønhed..
En super lækker og skøn kjole i islandsk uld.. wauw altså!! Freja blev bare så glad, da jeg kom hjem og viste hende den (hun er crazy med kjoler)Denne ensomme hjort stod mutters alene, så den måtte også med hjem..Jeg var også et smut forbi i Klejs, da Frøken Fryd fortalte at der skulle være julemarked i lysstøberiet. Det skulle og måtte jeg bare ud og se, da jeg ikke kendte stedet. Så imens jeg var på farten, passede manden min Freja og Tobias..
Sikke da' et hyggeligt sted, bare lige der ved siden af kirken, glemte mit klipserat, for nøj sikke nogen fiiiine sager der var blevet lavet! Jeg så også Marias flotte nøglesnore, så det var dejligt med et lille frirum. Men da jeg selvfølgelig var kommet hurtigt ud af døren med meget få mønter på lommen og et plastikkort der ikke kunne bruges... ja så måtte det blive til 3 fine filthjerter som jeg vil hænge op på en snor..
Blandet 067


Så tak for tippet Maria!

20. november 2009

Fredagshygge..


Picnik collage

Åhh hvor vi bare elsker fredage.. så er weekenden her og vi kan hygge os allesammen. I morgen skal vi til Århus og besøge Famse i hendes nye lejl med en kanon udsigt ud over DSB's baner (Mille og Freja er ellevilde med det) Så kommer Sussi og Søren og kusine Mille senere også tager vi allesammen op og siger tillykke til Bedstefar på kirkegården. Derefter skal vi have noget lækkert kylling.. mmm
Idag har min niece fødselsdag.. så hende ønsker vi et STORT tillykke til med den flotte solskinsdag..

Ja så nåede jeg lige at lave en lille muffin til Frejas køkken, men jeg skal have lavet mange flere ting, meeen med en lille Tobias, kan tiden godt være snæver når man også lige skal have styr på alt det huslige også skal Freja jo også hentes i Børnehave...

Picnik collage

God weekend til alle i blog'land...

19. november 2009

Børnebøger fra 70'erne

Ja nu har jeg igen fundet lidt godter.. Fandt 2 billeder som jeg ikke kunne stå for også fandt jeg 3 gamle 70'er bøger som jeg bare synes er fantalastiske!

Blandet 047

Love is...

Blandet 040

Et yndigt broderi der allerede pynter på Frejas værelse
(havde egentlig tænkt det til en pude.. vi får se)

Blandet 041

70'er bøger.. elsker bare deres tegninger og fortællinger

Blandet 044

Igen en kær 70'er klovnebog med plys hår..

Blandet 045

Et udsnit fra en af siderne..

17. november 2009

Vores elskede Nuggi

Har prøvet at rydde op i alle mine mange billeder og finder de her af vores elskede kat Nuggi.. de er taget tilbage i 2006 da vi boede i Århus.. uhh altså de mange sjove billeder jeg har taget af hende.. men en ting går igen på mange billeder og det er at hun ligger på de mest besynderlige steder!
48
Her fik jeg hende som flyvende "puma" kat.. (lidt for buttet til at gå forbi)
43
Kigger på alle fuglende i 4 etagers højde
45
Og ja her er hun kat dracula..

16. november 2009

En farverig besked..

Fandt den her stiftplade, som mange nok kender fra deres barndom i den lokale genbrug.. men jeg kan simpelthen bare ikke huske hvad det blev kaldt?! Men ihh synes bare den er så fiin og Freja elsker at fylde den ud med faverne.. Elsker bare at man finde sådan nogen gode gamle ting som man ikke lige kan gå ned i butikken og købe! (jeg har i hvert fald ikke set den her, de steder jeg kigger)
Blandet 032
Til leg og kreativitet...Blandet 037

13. november 2009

Fredagsfund...

Blandet 001ny
Fandt 2 par hæklet mini grydelapper til Freja
Blandet 014ny
Hun blev så glad og begyndte at lave mad
Blandet 015ny


Blandet 011ny
Skønne ugler fundet hos Mettes Workshop

Dryp dryp....

Det regner og regner i en lind strøm.. selvfølgelig er det den årstid hvor det bare regner rigtig meget. Men har læst at solen kun har skinnet ca. 3 timer denne uge! Men vores omgivelser kan også være flotte, selvom regnen siler ned.. Jeg kan godt li' vandpytter som denne, hvor der bliver skabt et fantastisk billede..

Orv... også er det jo også Fredag d. 13 - En uhygge dag vil mange nok sige! Men med dette vejr er det jo oplagt til at krybbe i sofaen med en lunt tæppe og læse en god bog eller syslerier og lidt varm kakao (ja for jeg elsker ikke kaffe, kun duften af nybrygget) Måske senere kunne man så se en rigtig scary film.. eller er det for oplagt!?

Nå men i hvert fald en rigtig god weekend her startende med fredag d.13

12. november 2009

Oprydning!

Idag har jeg fået tømt Frejas skab og pyhh der var mange gemte ting... Fandt bl.a denne her skønne emalje potte med fine marguritter på - også et genbrugsfund for laaaang tid siden! Men jeg vil finde en plante eller blomst også kan den stå inde på hendes nye reol, som hun bytheway blev rigtig glad for!

At kunne hækle..
Yaiii... jeg er reserveret nogle "lær at hækle" bøger.. så det glæder jeg mig til at se om de kan hjælpe mig på vej.. ellers er der jo online tutoriel på youtube.. fantastisk hvad man kan finde at videoer der!

Også tror jeg også jeg skal have fat i sådan clover nål.. har hørt den skulle være den bedste

Blå mærker..

Av av jeg ´HADER virkelig blå mærker! Men mens jeg var gravid og nu efter er jeg altså bare særlig ramt af de irriterende mærker som bare ser forfærdelig ud. Havde tænkt jeg ville til svøm med Tobias.. men jeg nænner ikke at hoppe i vandet sådan.. jaja get over it..
Men jeg forstår bare ikke hvor de kommer fra.. godt nok er jeg lidt en snublefod til tider, men det er stikker den gang jeg gik til håndbold..

Er der andre der har oplevet det? eller er det bare mig der er særlig ramt?!

10. november 2009

And eller ikke?


Mortensdag er d. 11. november. Derfor er det i aften Mortensaften den 10.

Så skal i spise and i aften.. eller er det ikke noget i gør hos jer?! Vi skal ikke have and, så det bliver bare noget a la det sædvanlige.. Men jeg skal også med Freja til gymnastik og daddy har en lang arbejdsdag..


Endelig...

fik jeg afhentet mit fund og jeg klarede det på KUN 2 timer... Hente trailer, som var lidt sej og tung at danse rundt med.. men havde glemt at min mor skulle til tandlæge kort før jeg kom til Århus.. så jeg måtte selv bikse med reolen ned i traileren. Men hey det gik, havde den på skulderen, som var det en håndtaske...haha kønt syn!

Tilbage til Horsens og fik den båret indenfor også ned og aflevere traileren igen... pyhh det holdt altså hårdt.. Så nu skal jeg have den målt og fundet hvilke kurve der skal passe ind. Jeg tænker lidt på boxdelux fine kurve til børn eller måske bare nogen fra IKEA...

Men her er den så..

Ja nogen skrammer havde den jo.. men det vil jeg få rettet op på med en omgang maling.
Men kan ikke beslutte mig for hvilken farve!?

8. november 2009

Gadefund.. Ja tak'


Vi rullede ned af alléen til casa Mormor, hun skulle nemlig passe Freja. Liiige inden vi kører forbi deres dør, fanger mit blik meget hurtigt et hvidt højt møbel stående midt på gaden, sat til storskald! Jeg flyver ud af døren og må straks se på sagen - Det skal lige siges at vi var lidt tidspresset og vi skulle til fødselsdag ca. 20 min. senere. Jeg siger til Thomas... eeeej den her vil bare være PERFEKT ind til Frejas værelse, som pt. skal have en ny reol... Ahhh siger han er du nu sikker?! Men hey her står der jo lige 1 stks. gratis ta' mig som jeg er reol. Så nu står den lunt og tørt hos min mor, så jeg lige kan udtænke en plan for afhentning... altså mig+en trailer! Jo jo det "kører" faktisk helt fint og jeg har tjek på det..haha

Ej jeg er meget glad og glad for at have sparet nogen penge også kan Freja i stedet få træ køkkenet fra IKEA.. synes det er så fint! Men billede af mit nye gadefund må komme en af dagene..

6. november 2009

Fiine gaver med posten idag...

Sikke da en dejlig pakke posten kom med, her på en trist fredag..

De var pakket så fint ind og gaverne er jo super skønne og så flotte!! Jeg er meget glad for at have fået ny flot uglepude til at passe på alle mine nåle. Og der var sneget sig en smuk fugl til ophæng med også - sikke en overaskelse :)

Så 1000 tak Rakel for dine fine gaver.. de er allerede beundret meget af Freja, som for tiden er meget vild med ugle... men hey hvem er ikke det når de bliver lavet så flotte rundt omkring...

Tapet haves! Men hvor skal det pryde?

Dette tapet er fundet hos farvehandlen, nu skal jeg bare finde ud af hvad for nogen møbler de skal pryde. Eller måske jeg skulle dekorere min æsker?!
- Altså bare endnu et af mine flyvske projekter der ligger i svinget og venter!