31. december 2009

.............. GODT NYTÅR 2'10 >>>>>>>>

Så er juledagene opbrugt og vi har få timer tilbage i dette snart "gamle" år. Et nytår står for skud! Vi byder det velkommen sammen med vores venner.. vi skal hygge som var det en af alle de mange andre hyggestunder vi har sammen igennem hele året.. for vi er ikke til planlagte fester med glitter.. hos os er hverdag en fest eller skulle man sige ABEfest..haha

Jeg har lavet læderarmbånd med knapper og træperler. En hurtig og enkel måde og lave nogen fantastiske og enkle armbånd. Jeg er en "sucker" for det enkle.. vil til tider gerne bære de store perlekæder man ser omkring.. men synes ik' det funker helt som når man ser den der udstillet på mannequinen. Nå never mind. Her er de 3 jeg har lavet i raketfart..

*-* godtnytår 2'10 *-*









24. december 2009

JUL 2009 JUL 2009 JUL 2009

Så kom dagen.. som vi igennem hele december har ventet på, både store som små!  Vi skal hygge med vores kære, spise god julemad, danse om det smukke juletræ også skal gaverne jo pakkes op.. pyhh vi venter alle på forløsningen!

Jeg ønsker jer alle den bedste jul også ses vi igen efter juledagene, for i morgen går turen til Struer..



Rigtig glædelig JUL 2009

19. december 2009

*** Stjernekold aften ***

Quick'shoot fra bilen..
'
Klik og se billedet større!

Billeder taget fra hjemturen og da vi kørte fra Århus stod den på *-6 og steg så til *-13

Uhhhhh sidder nu i min dejlig varme stue.. udkørt! Manden min tog afsted kl.8:30 mod DE-Hannover, en mandeflok på 7 i 2 biler.. på vej til en frysekold fodboldkamp! Nå men alt imens er jeg en forvirret mor der skal have pakket en masse ting som jeg har husket mig selv på at huske! Vi har julehygget den hos min mor sammen med resten af familien..og det har været en lovely dag i rette juleånd! Freja er på besøg hos famsen i 2 dage.. det er første gang hun skal overnatte i den nye lejl på 8 sal. uhh Freja elsker udsigten udover DSB banerne. Thomas kommer hjem i morgen aften.. imens hygger Tobias sig hos mama og vi slappe max af! Thomas har en fridag mandag.. så går turen atter til Århus og Lejsepigen skal hentes ;)




Pakkeleg har vi også spillet idag og vores pakker blev pakket ind i genbrugspap fra husholdningen.. Haha og de troede de have vundet sovs, ris og knækbrød!

Så hvis du også skal lave snydepakker så kan du jo også finde kasser der alligevel skal kasseres!

18. december 2009

Et par skønne sneugler..



Pas godt på derude.. og hav en rigtig dejlig weekend med julehygge

17. december 2009

DIY projekt..

Her er der et DIY projekt.. som meget nemt kan laves!

Jeg havde nogen mislykket lærreder til at ligge og istedet for at male dem over og prøve og redde det.. så kan man istedet beklæde lærrederne med noget flot stof. Jeg havde noget liggende fra IKEA.. men kunne jo også være super fint i liberty!

Så har jeg tilføjet en klemme og beklædt den med papir fra Rie Elise Larsen (og klemmen kunne evt. også males).. dertil kan man også bruge knappenåle med hoveder..

Så kan det jo fint hænge på børnenes værelse eller over sybordet!


16. december 2009

Snehvide Danmark..


Såå kom der sørme sne og hvor ligger det bare fint! Freja har fået sig en fridag.. så vi bare kan hygge os indenfor i varmen med varm kakao, bage boller og kage.. det er da' hygge!









15. december 2009

Nye skønne sager...



Nøøøøj altså! Alle de skønne gaver der dumper min vej her på seneste.. idag har jeg modtaget den fiiine toilettaske med tilhørende kosmetiktaske.. super flotte!!

Min gamle kosmetiktaske har jeg haft i evigheder, købte den i Kbh for en del år tilbage og den er godt slidt.. men er bare sååå glad for den :) Men ihh glæder mig til at tage dette smukke sæt i brug.




Maaange tak for gaven Karina.. så flot lavet! Kig selv forbi uniKarina og se hendes kreationer..

14. december 2009

En sand godtepose til ømhed...

Der er kommet endnu en gave.. jeg var jo heldig at vinde i Frau Webers give away og hun har sendt mig en lækker godtepose med håndlavet sæbe fra badeanstalten og en fil til de ømme fødder også var der lige 2 stk chokokaramel.. ja de er altså allerede kanøflet! ;)

Kig forbi Frau Weber som vist har skudt endnu en give away igang..

Taaark Claudia for denne godtepose!



13. december 2009

Nattergalene er landet...

det gjorde de allerede igår! Den aller fineste kasse med nattergalene er kommet HELT fra Berlin med luftpost. De er bare så fine og smukke, de kommer hurtigst muligt op og hænge på en troldgren (skal lige have klippet en af fra haven) så kommer de til at svæve smukt..

Kig forbi Fröken Skicklig blog og se alle hendes flotte sager! Jeg er helt vild med hendes søde dukker..

1000 tak Juliane for de smukke nattergale :)








Hele familien var også forbi den skønne Bazar i Højbjerg, hvor Karen og Tusindfryd havde deres bod med de aller skønneste sager! Vi købte en af de fine engle (som mange nok har set hos Karen) den fik farmoren i gave, da vi bagefter skulle til fødselsdag og hun blev så glad for den og den mindede hende om gamle dage..

Idag har børnene og jeg hygget os langt op af formiddagen med bare at nusse rundt. Thomas var oppe i Århus og hjælpe en ven med at flytte. Da han igen var hjemvendt kørte vi ud til vores lokale juletræ's pusher.. han har et fæld selv juletræ til 80 kr. og bare 1km derfra på en planteskole tager der op imod 300 kr. og vi synes faktisk det er noget så hyggeligt som familie selv at finde det rette juletræ for så at fæle det! Utroligt hvor længe man kan kigge på grantoppe og et træs former..

Men vi fandt træet og det står nu og venter på at kunne blive pyntet i løbet af ugen.

3 advents lys er tændt men skal slukkes nu.. så ses vi igen til en ny decemberuge :)

10. december 2009

Liljepuden.. endelig færdig!

ja.. nu fik jeg taget mig sammen og fik syet lynlås i! Blev enig med mig selv at det skulle blive en pude og jeg er glad for resultatet.. målet passede perfekt til en 50x50 pude. Bagsiden er i en stærk fuchasia farve som passer rigtig godt sammen med alle liljerne..


"SMiiiiiiiL"



..som Freja ville sige det! Hun har nemlig forstået det sådan, at man skal sige smil når man smiler.. hihi Selvfølgelig kommer der også smil når hun siger ordet.. men kan slet ikke lade være med at fnise!
Skulle lige afprøve en ny feature og det endte med disse 3 kløver billeder..







8. december 2009

Bambier på farten...

Med posten igår kom der en pakke fra Krudtuglens mor.. som jeg havde været så heldig at vinde i hendes give away..

"Det er den sande gaveregn!"

Men her er så de smukke bambier i flotte farver og den fine REL papir.. så nu står de rigtig fint og pynter her i stuen. Freja var meget begejstret for dem, nok især fordi bambi bare lige er sagen for tiden..



Kig forbi hendes side og se mere til hendes kreative sysler...

7. december 2009

Legoleg




Var jo forresten også til Frejas 2. fotoshoot idag og må sige at det gik rigtig godt.. Vi blev velmodtaget og fik tid til lige at få ro på inden tøj og hår skulle ordnes.. Hun legede rigtigt godt sammen med de andre børn og hvor fedt er det lige at få moneter for at lege med lego?! Men billederne skal bruges til deres education katalog, som fx. kommer ud til børnehaver, også bliver det måske brugt til stander og div. andre ting.

Men Freja syntes bare det var über cool at lave lego futtog og hoppe henover disse små figurere og en god portion grinerier.. HERLIGT :]
Igår da jeg bloggede lidt rundt, kom jeg forbi Lis som havde et indlæg om bløde huse.. Jeg ser hun også har et billede af et rigtig fint retrotæppe og kommer helt i tanke om det vægtæppe jeg har til at ligge helt tilbage fra mit børneværelse, lavet af min kreative moster.. Ikke et under at hendes datter så er blevet designer for småfolk.. Nå men jeg lovede at jeg ville vise mit frem..






Virtuel Pakkeleg




du léger sikkert selv med i DR's pakkeleg selv.. og jeg klikker ind hertil aften og kan se den endnu ikke er udtrukket og jeg kaster vildt rundt med terningerne og vinder lidt pakker, som jo selvfølgelig bliver hugget med det samme igen..

Men men.. ja der kommer jo altid et men! I aften var jeg sgu da heldig at beholde pakken og endda VINDE den.. Yiiiiir altså! Valgte gaven "noget til hjemmet" så nu skal det blive spændene og se hvad der kommer med posten :]

December er altså bare gavemåneden over alle!

6. december 2009

Nattergale til Danmark

..ja inden længe vil der komme flyvende nattergale fra Berlin til os.. Har hertil aften været så MEGA heldig  at blive udtrukket som den heldige vinder af FRÖKEN SKICKLIG give away. Hvis du ikke allerede kender til hendes skønne blog..så tag et smut forbi og se hendes smukke dukker!







Men nøøøj hvor jeg glæder mig til at modtage disse fiiine nattergale :]

4. december 2009

Jeg skal have 2 gaver afsted.. er det dit navn på en af dem?

Ta' forskud på julen og allerede nu få en gave fra mig til dig..

Legen hedder "gaver på vandring" som jeg tilmeldte mig over hos Fruen.
Hvis du også gerne vil være med.. så kræver det blot at du har en blog, hvor du selv kan sende gavelegen videre til 1 anden heldig. Jeg har været med i 2 omgange, derfor 2 gaver ;)

Det behøver ikke nødvendigvis at være noget du selv laver, men bare noget du selv synes kunne være dejligt at modtage...

Det eneste du skal gøre er at være en af de 2 hurtigste der skriver på dette indlæg, så sender jeg dig en gave inden længe :]

Det er så nu du skal have følelsen af "Fristet?!" så skynd dig at skriv...


2. december 2009

FotoFreja...

Igår var Freja jo til hendes første fotosession og det gik alt sammen rigtig godt og de var allesammen så søde. Så nu kan vi vente med at se hende når marts edition af Ingelise kommer i salg.. spændene ;]

Men ikke nok med det, så er hun allerede blevet tilbudt endnu et job, det er for LEGO så det bliver altså også rigtig spændene at se hvad der kommer ud af det. Det bliver foruden også vist i hele verden.. så det er da lidt cool!


Solrigt frostvejr...

Jeg kan godt li' frostbilleder, synes de er så smukke.
Udenfor har jeg hertil morgen knipset dette edderkoppespind..


1. december 2009

Så er de heldige kartofler fundet...

Så kom vi til 1. december og frosten har lagt sig koldt udenfor!

Hvor er det dejligt så mange har villet være med i min give away. Jeg er helt paf og rundforvirret over alle de sedler der skulle skrives.. av av skrivekrampe!

Nåå... men den kan jo vist ikke strække den så meget længere. Freja var lykkens gudinde og trak 3 heldige kartofler op fra mågestellet..

......Forestil jer trommelyd.....



H.J.O.R.T.H shoppertasken går til knæhøjkarse

H.J.O.R.T.H møntpunge går til Ulla og Rakel


Så hvis i lige vil sende mig en mail med jeres info.. så gaverne kan finde jeres postkasse..


Tusind tak til jer allesammen fordi i ville lege med.. håber i vil lege med en anden gang ;]