27. juli 2010

Ud i det blaa..

Vi har nydt en masse skønne dage ude i det blå.. set solnedgang i Lønstrup, shoppet lækkerier i Løkken.. ja og en masse meget andet ;) Så har vi været i Tivoli for første gang i mange år for os allesammen og hold nu fest der var sket meget siden sidst.. Men ihh hvor nød Freja det især meget og hun var især meget tiltrukket af dragen (rutsjebane) og prøvede den optil fere gange hvor hun absolut ville have armende op.. måtte lige sluge det vovestykke i mig! Men er jo også selv en vovepels.. så hvorfor skulle hun ikke også blive det ;)

Håber også i nyder sommeren derude og måske vi ses på søndag til blogpicnic og til åbningsfesten på Amio kl. 12?

Her er en lille billedeserie fra nogen af vores dage..










16. juli 2010

Trehjulet ladcykel og en klapvogn..


Det er altså smart.. hvis den altså også er til at komme rundt med ;)

Du kan læse mere om den specielle cykel/klapvogn her 

15. juli 2010

De smaa gule...

Smukke bittesmå smørblomster

Stille....?! Ja der har lige været stille en rum tid, vi har ferie og tiden bliver brugt til hygge i solen.. pyhh og når det er for varmt så inde i skyggen hvor vi kan koble af med lækre kolde smooties.. ahh det ka' vi li'

Igår var vi på besøg i Farmors kolonihave som for tiden for en heftig overhalling med malling af hus og terasser, imens manden min knoklede med pensler så hyggede vi med badebassin og kolonihavens idyl..

Og der kommer MER sol og varme.. ka' vi holde til det? 


7. juli 2010

Night Tunes..


Uhh... synes simpelthen den bare er så skøn at lytte med på..Hun synger så smukt fransk ;)

Cha cha cha...

PrettyPINK

Så fik jeg endelig malet rammen på dette skønne broderibillede.. Synes godt den måtte få en fed farve der  lige rammede billedet ind.. I samme lejlighed fik Freja også en sommerfugl på væggen og har planer om flere og jeg har skabelonen i 3 str. så det skal nok blive fint.. Vil jo rigtig gerne have et flot tapet op på en af væggene men manden har fordømt det. (skyldes nok at vi rev 4 lag tapet ned i hele huset, da vi overtog det!) Men så må jeg jo skabe lidt liv på væggene på andre måder og tapetsere på småmøbler istedet :)



PrettyPINK ramme.. istedet for en kedelig brun!


Enkelt flyvende sommerfugl som snart får flere venner..

** Skabelon er fundet her, hvor der også er mange andre at vælge imellem **

Hvad er inspirationen på jeres børns værelser.. ??

6. juli 2010

Legende boern

Søde gamle ubrugte vintage servietter/lommetørklæde.. eller hvad de nu måtte være ment til..

Virkelig nogen rigtig fine tegninger af legende børn, kender ikke logoet som er fæstnet rundt om dem, men danske er de i hvert fald, da der også står pris på. Genkender du logoet?

Jeg tænker lidt at de enten skal pryde på nogen puder eller hænges op i nogen rammer..









5. juli 2010

Pindsvin visit..


Nybrygget aftenbillede af det puslende pindsvin der lige har været på visit..

- Utroligt kær, synes jeg!

En pude til ryggen..



Så blev maskinen sat i arbejde.. stoffet købte jeg for nyligt i Stof & Stil.. Lige nu pynter de i sofaen, da de andre bare ikke vare øjeguf mere.. men egentlig var det jo puder med retro stof jeg ville have syet, men synes bare ikke liiige jeg har det helt rigtige jeg vil bruge dertil. Så indtil videre er det dem her der pryder :)



4. juli 2010

Ny lille "loppegris"

Ja man behøver ikke være gammel for at snuse rundt og kigge efter sager.. Men ja lige nu er det bare lykken at finde legetøj, og meget gerne lyserøde ting.. uf kan godt li' lyserød men er ikke til de overpyntede pigeplastikfantastik værelser.. Men det er lidt svært at forklare hvad mor gerne vil, når hun står der med bambiøjne!! Nå men den lille loppegris erhvervet sig en taske (læs: mobiltaske) men igen tasker er bare sagen for tiden og denne var jo LYSERØD.. Tror faktisk at den beskedne 5'er gik til Julias søster. Julia og co. havde jo en fin plads hvor der var fyldt med mennesker! Men det var altså også nogen über lækre sager hun havde pakket med.. Og hendes mor og søster er jo ligeså krea anlagt og havde fine smykker med.. hvilket Freja også hurtigt fik øje på! 

Efter turen på Ingerslev, gik turen mod tangkrogen hvor Cirkus Benneweiz havde slået teltet op til underholdning.. Og det var virkelig bare lykken for Freja at opleve! Hun har ikke snakket om andet og hun har især glædet sig meget til elefanterne.. I pausen fik hun derfor lov til at bestige en Indisk elefant som kvitterede med et halvdyrt billede af nogen ringe kvalitet. Men igen hvor tit er det lige man får lov at  sidde højt til vejrs på dette kære dyr...nej netop ligesom i IKKE særlig tit!

Da manden min er draget mod syd og først hjemvender fredag, så har han taget kameraet med.. så jeg har måtte ty til nødløsningen med vores oldie som er sat sammen med tape! Haha 
Men fik da' aliwel lidt billeder fra dagen.. her i kort udgave ;)

Dejlig dejlig søndag i et alt for skønt selskab med Farmor, Mormor og Steen.. 



Den lille "loppegris" i aktion


Pølser og brød skal der til.. mad er lykken for Tobias!


Meget optaget af cirkusløjerne.. 

1. juli 2010

"EN ELEFANT KOM MARCHERENDE"



Freja har leget med ALLE dyrene

Det kom der denne rang ordning ud af.. som I kan se er der også nogen "hjælper" dyr iblandt.. nogen er blevet trætte og bliver derfor båret på snablen af elefanten.. et andet sted i rækken er det en hest der bærer en leopard på ryggen.. "ja hvorfor ikke?!" Børn er skønne når de selv laver legen og tænker udenfor boksen!

Hvad leger jeres børn mest med.. er det de samme ting eller ??