23. august 2010

Retro med posten..I fredags modtog jeg hende her.. den smukke Retro Chic Fe som den MEGET kreative Lot står bag ved.
Hun laver den ene fine fe efter den anden og jeg er målløs over hendes skønne talent som hun besidder.
Jeg var en af de 3 heldige potatoes i En Fugl i hånden's give away.. og ikke nok med Retro feen, så var kuverten også dekoreret på flotteste vis med blomster.. altså kræs på detaljerne!
Jeg glæder mig virkeligt til at jeg får sat mit krearum i stand og jeg rigtig kan boltre mig og omgive mig med alle mine kreative sager, som nu ligger hulter til bulter i kasser som jeg gennemroder hver eneste gang jeg skal i gang med noget.. og det altså ligesom pusten fra lysten! Så det glæder jeg mig altså rigtig meget til! For så skal min nye yndige fe hænge der på mit tavle..

Så TAK til dig Lot for feen og TAK til manden din Helle, som valgte mit nummer :)

13. august 2010

Drengelamper?

Billeder er lånt her

Jeg nu MEGET længe ledt med lys og lygte efter en fed drengelampe til Tobias, men jeg synes bare ikke rigtigt jeg har fundet den rette! Disse her lamper er nok dem jeg indtil videre er mest lun på, da jeg synes de er skønne alle 3..

Jeg har fundet dem her hos Milde fe som jeg synes har nogen helt vilde skønne ting til børn.

Den her indianerpryd er jeg også helt pjattet med :)

Men hvilke lamper har i valgt til jeres drenges værelser? 

DIY til store og smaa..


Det her armbånd er super nemt at lave og der er sikkert mange der har lavet et før?!
Var faktisk igång med at rydde op i alle minne sager og blev pludselig grebet af lige at skulle prøve at lave sådan et armbånd..Det er nemt og du har sikkert de 2 ting der skal bruges dertil?

Her hvad du skal bruge:

Sugerør (fx. Søstrene Grene)
Murersnor eller nylonsnor

Jeg brugte nylonsnoren fordi den lige havde den der fede PANG farve.. den er selvfølgelig ikke lige så elastisk som fx. nylonsnoren.. men den kan godt bruges.

Håber du kan bruge ideén :)

Pas paa undervandskameraer!


AGFA reklame af Ulrik Jensen filmproduktion

Jeg sad lige og kikkede igennem mine billeder og fandt et billede af denne reklame.. som jeg lige har hentet fra youtube..Det er rigtig mange år siden at den blev vist på tv (11-12 år) ved ikke om i kan huske den?! 

Men den var i hvert fald populær dengang! Nogen gange synes jeg bare det lykkedes og der kommer nogen geniale reklamer (selvom jeg hader reklame blokke) Så synes jeg denne her var sjov på flere måder!Hvorfor synes jeg den er sjov? Hmm jo ser du, den kække nørd i reklamen er faktisk min STOREBROR!!

Jep det er rigtig nok! Han holdte det faktisk skjult for hele familien indtil en aften hvor jeg sad i stuen med min mor og så tv, hvorså den her reklame rullede henover skærmen og vi grinte og grinte også kiggede jeg nærmere og sagde så til min mor "GUUUUD hvor det altså bare ligner Peter HELT VILDT" min mor kunne godt se ligheden og vi besluttede os for at optage det til ham, så han altså lige kunne se det..haha! Nå men jeg kunne jo ikke vente med at ringe til ham og fortælle ham, at han altså lignede en nørd i en reklame. "Jamen har du ikke set den?!" 
"Nej det havde han ikke" også sagde han så at det kunne jo også godt være at det VAR ham der var nørden!

Jeg var målløs og råbte til min mor i baggrunden... "Det ER Peter som er nørden!"

Han havde holdt det hemmeligt i nogen måneder og havde været rejst til Mallorca i en uge for at optage..jaja han snyd os virkelig dengang... Efter reklamen lavede de nogen flere, som dog ikke blev vist i samme omfang som denne, men de var nu altså også sjove :) 

12. august 2010

Loppefund med smil..

70'er grøntblomstret stof og den skønneste Bjørn wiinblad vase 

Harlekins ruder og storblomstret 70'er print i lovely farver

Det var som sagt søndag vi drog mod Århus, børnene og jeg. Krudtuglerne blev afleveret ved Farmor som gladeligt ville passe dem, imen kunne jeg så i ro og mag kigge mig omkring ;)
Og lucky me, for deer var da stadig gode ting at komme efter og havde pengepungen været større havde jeg købt MEGET mere!

 Men må nok hellere tage det i små doser..

8. august 2010

"Lille sommerfugl...."


En dagpåfugleøje sommerfugl uden foran vores dør

Jeg tænker lidt om jeg skal drage ud til nogen af alle de skønne loppemarkeder rundt omkring sammen med de 2 krudtugler.. imens manden er til fodbold :)

Hvad skal du lave denne søndag?

3. august 2010

Hvem ka' Freja ka'Ja så var det Bilka Freja poserede for denne gang.. Synes de fik et fint billede så det er jeg fint tilfreds med ;)


Freja synes det er så sjovt at se sig selv i div. blade og bliver flere centimeter høj af det! Inden længe kommer hun igen i et andet blad hvor hun tidligere også har poseret. 

2. august 2010

Retro kom med hjem..


I den weekend var der Horsens Heste og kræmmermarked og selvfølgelig skulle vi lige forbi og kigge men det var ikke meget jeg fik kigget da jeg havde Freja med som bare ville hen og se til alle hestene, men jeg nåede da lige i farten at spotte den lækker æble retro dåse som dog har sine skavanker men hvor er den altså bare skøn! Jeg har også fundet lidt 70'er prints som der muligvis bliver sat lidt til salg af lige her..

Blogpicnic i smilets by..Det var bare fantastisk endnu engang at deltage i et blogtræf som Julia havde fået sat op med hjælp fra flere andre bloggere :) Tak til jer alle for en hyggelig dag..

Og ja selvfølgelig var der jo metervis af gamle retro skønheder som der blev byttet væk i stor stil. Jeg er stadig helt forundret over at der findes så mange fine gamle prints..

Vi var også så heldige at få en lækker goodiebag med fine sager fra Boxdelux, Sebra, Romantik-takUniqrea, Avform og Børn & Fritid.. Synes bare det var rigtig flot at så mange ville sponsorere :)

Så 1000 tak allesammen for en dejlig dag.. som vi da skal have mange flere af!