27. oktober 2010

2nd Hands Deluxe - Skal du med?



Tirsdag d. 11. januar 2011 åbner vi dørene op til nyt arrangement i Horsens. 
2nd hand deluxe er et marked hvor private kan sælge ud af deres garderobe..
Så kom fra kl. 18:00-21:00 og shop amok sammen med veninderne og gør en god handel!
Vi ses i 
Vestbyens Beboerhus
Vestergade 7b
8700 Horsens
Kunne du selv have lyst til at leje en stand så kontakt 
Maria tlf. 60 13 43 72 eller 2ndhandsdeluxe@gmail.com

26. oktober 2010

Er du god til at pimpe kager?

Så skynd dig ind og deltag med din sjoveste, flotteste og bedste kage.

Jeg duer ikke til det!! Nu har jeg prøvet optil flere gange til de berømte fødselsdage, men synes bare aldrig de bliver så gennemførte, men hva' så skal de da ikke sige jeg ikke gjorde et forsøg på at pryde bordet med overskønne kager lige til at spise! 

Nå back to point.. har lige siddet mig flad efter de her lækre kager i håb om at kunne frembringe noget flot til Freja's 2 omgang føs'dagsfest på lørdag også falder jeg over denne konkurrence..

Så er du god til det der med at pimpe kager (fx. ligesom Julia), og har du allerede et billede af det, ja så er det jo meget nemt :)

Ellers er det jo en meget god grund til lige at bage en lækker kage..




25. oktober 2010

Trænger du til at rydde ud i skabet?

Inden længe skal jeg til Mega Kup og er rimlig spændt på hvordan det nu skal gå, da det er første gang jeg skal afsted! Men så er det så nu jeg tænker om der evt. kunne være en af jer skønne kvinder der kunne tænke sig at joine mig og vi delte en stand sammen, for tror altså jeg har rigeligt plads til en mere! Så hvis du er frisk tirsdag d. 2 november så skynd dig at skriv mig en mail, så vi kan finde ud af noget.. synes det kunne være SUPER hygsomt ;)



Og ja de har vist lavet en fejl, for det er d. 2 november ;)

18. oktober 2010

4 års fejring til frk. guldlok..



Tænk at min dejlige pige idag fylder 4 år.. jeg kan slet ikke forstå at tiden går så stærkt!

I weekenden holdt vi 1 omgang af hendes fødselsdag og næste bliver holdt om 2 uger.. så er der lige lidt luft  for pyh man bliver altså en smule forpustet at holde sådan en fødselsdag.. men fint var det og Freja var så stolt og viste hele tiden hendes hånd NU med 4 fingre! Hendes lys i øjenene da vi sang fødselsdagssang for hende.. der smeltede mit hjerte for nøj hvor var hun altså bare SÅ glad ;)

Og skønne gaver som ny meget STOR pigeseng, lille skrivebord+stol, termostøvler, årskort til Giveskud, modellervoks, farveblyanter, hårpynt og penge.. altså den lille heldige kartoffel!


8. oktober 2010

Muldvarpen med nye briller..


Ja der måtte nye trendy briller til, da mine gamle briller (helt i en anden boldgade stilmæssig) måtte på pension! Jeg begynder mere mere at skrumpe mit syn indtil til en muldvarp og skal altså have nogen af de tykke moppedrenge glas, selvom at der er kommet nye og tyndere og meget finere glas til... ja ja de ved sgu godt hvad de skal sige og lokke til at få de dyreste glas i.. og da jeg skulle vælge selve brillen ja så finder jeg jo også altid frem til den dyreste række. Men prøvede da også stativet med nogen af de mere budget venlige briller, men hold nu k*** hvor sad de altså også bare af pommeren til! Nå men manden kiggede mig dybt i øjene og vi fandt så frem til de her über lækre Ørgreen briller i sort. Der er lidt 70'er brille over den, men jeg synes bare den er fed og den skaber lidt kant..