18. februar 2011

Strudsen Tobias?!


Ja alle der har læst den skønne bog strudsen Rasmus af Jørgen Clevin kan sikkert godt huske at han gemmer sig i en busk..

Tobias udnyttede chancen for at lave tosse-streger i søsters skab, da det blev ryddet op!

Tror i at jeg kunne få ham ud igen?! Nej nej han var åbenbart tilfreds med at lave bøllestreger på meget få kvm! 


11. februar 2011

Man kan da' vist ikke kun nøjes med et par..









Har surfet lidt rundt og pludselig bliver jeg draget til denne humørbombe af en side. Jeg synes Irregular Choice designer totalt fede sko, der skiller sig ud fra mængden efter min mening altså..!
Men nøj for et slaraffenland af faver, striber, prikker og andet gøgl..


10. februar 2011

START så dit Æble !"#%&/!"#

ARGH!!!!!!

Vores ellers så elskede Mac har nu i noget tid opført rigtig mærkeligt! Den har ikke rigtig ville lade, så nogen gange kunne den finde på bare at gå ud kort efter vi havde tændt den. Så prøver jeg så at tænde den op idag og den virker helt fin som den nu"plejer" men så sker der det, at den pludselig går ud. Nå men jeg sætter den så til at lade´og vil så prøve at starte den op igen. Men nu vil den så OVERHOVEDET ikke starte op!! Fik gang i den 2 gange i ca. 20 sek - men den vil altså bare absolut INGEN ting nu. Så nu må den nok hellere kigges på. Men æææj altså hvor er det deprimerende!

Men har da' trods alt min lille mini som jeg så kan bruge indtil vi får gang i æblet igen..

Nogen der har Mac, som også har oplevet ligende problemer?

9. februar 2011

er det bare mig..

eller flytter i også konstant rundt på møblerne derhjemme? Jeg er i slem til det på børnenes værelser, fordi jeg hele tiden ser nye muligheder, hvis jeg nu lige flytter skabet her, så passer det altså også bedre hvis sengen står her ovs.
Men kan børnene overhovedet finde ud af hvis der bliver flyttet rundt i ny og næ?! Det er nok også en af grundene til at jeg ikke hænger for mange ting på væggene for hvis jeg nu skal flytte møblerne.
Måske er det bare mig der har en indre flytte'kvinde som er blevet skabt i mine unge år, da var det bare min mor som flyttede rundt! Så jeg har nok bare "avet" denne vane jeg pålagt mig selv.