27. maj 2011

Mintsmag..






Jeg har været så tæske-heldig at vinde en lækker gave efter eget valg!

Det var inde hos Laura fra The Sweet Spot en kanon fed side..

Men som du kan se har jeg valgt dette the sæt som bare er så lækkert.. virkelig en lækker organisk the med smag af mint! Havde også lige en pilfinger med på billedet, men det er da' også en spændene dåse at få fingrene i.. barn eller voksen..pfft

Men hele herligheden er fra Rakhi.. som har virkelig mange "uhm" må eje lækkerier.. så kig forbi dem og lad dig friste..

25. maj 2011

Tanker om eksamen!

For et par dage siden fik vi endelig udløst spændeningen om hvilket fag, vi skal til eksamen i..

Det blev dansk, hvilket passer mig udemærket! Så jeg har sidste dag d. 1 juni, så går der lige en lille uges tid også står den på case-arbejdsdag d. 9 juni også går der lige yderligere en lille uge, hvor eksamen finder sted d. 17 juni.. Så jeg er meget spændt på at se de 7 opgaver. Vores case virksomhed er DT-group (de ejer bl.a SILVAN og STARK) og det bliver helt sikkert omkring disse butikker, vores opgaver kommer til at omhandle.

Jeg er super-monster-meget spændt på det hele.. for det er jo ret så lang tid siden, jeg sidst har været til eksamen!! Og den her eksamen er jo skruet sammen på en helt anden facon! Men jeg er nu meget glad for at vi dog ikke skal op i alle 3 fag, vi har haft..

Men nå så alt det her er overstået.. ja så er der såmænd 8 ugers ferie - det er da' vist lige til at holde til ;)

2. maj 2011

Mandagstræt..

Det er skønt når ens tysklærer giver før fri og vejret stadig er godt..
Så har det da' været en ok opstart i skole efter ferie og praktik..

Håber også I andre har en god mandag.. om det er arbejde, skole eller noget helt tredie..