10. december 2011

Pakkekalenderen






Jeg har simpelthen modtaget den fineste gave fra Kirsten som har bloggen "Pigen og bloggen" og jeg undskylder mange gange at jeg først får  vist gaven frem nu, da det egentlig var igår jeg skulle vise frem..

Men jeg har desværre haft mange problemer med blogger, jeg har ikke kunne udgive mine indlæg i flere dage! Men endelige ser det nu ud til at det fungere igen!

Tilbage til den fine gave som Kirsten har sendt til mig. Den indeholdte nemlig mange fine godter såsom en fin lille kosmetiktaske, skønne hjemmestrikket sokker, 2 grønne filt juletræer og en lille fin lilla juletræ broche, en nøglering og en rulle hjertetape..

Alle tingene er så flotte lavet og er taget i brug - Så 1000 tak for de fine gaver Kirsten :)

Og tak til Unikarina som endnu engang har stablet denne kalender på benene :)


5. december 2011

Sildebensfletning



Synes nogen gange jeg bare laver de samme ting i Frejas hår, så nu måtte der lige prøves lidt andre teknikker..

Så alternativet til den almindelig fletning har jeg for første gang lavet en sildebensfletning!

Min mor lavede dem altid på mig som barn, men dog på en anden måde..

Har også lavet denne fletning på mig selv og det var faktisk slet ikke så skidt, så er du kørt træt i de andre frisure så prøv denne som er super nem at lave..



Mit ønske til julen..

Jeg er så spændt på i morgen!

For lidt tid siden sendte jeg en elevpladsansøgning afsted i sidste øjeblik.. få dage senere fik jeg svar tilbage med at de meget gerne ville se mig til samtale i morgen!

Jeg blev så glad indeni - E N D E L I G skete der lidt positivt i den retning..

Ja ja jeg har jo ikke fået pladsen endnu men derfor er jeg stadig optimist ;) Det skal man vel også være hvis det er noget man brænder for..?!


Jeg søger en elevplads som lægesekretær, hvilket ikke er helt nemt.. Men jeg håber chancen kommer nu, da jeg så ville kunne starte op til 1 marts..

Så det kunne være en dejlig julegave at få..

4. december 2011

Håndskrevne kort er stadig in..!


Parker Pen - kolletionen "Sonnet"

Vi skriver alt for lidt til hinanden - altså en håndskreven hilsen..

Grunden hertil er jo meget nem at få øje på.. vi er jo blevet et digitaliseret samfund, hvor vi praktisk talt kan ordne alle vores sager online lige når det passer os.. det er jo et privilegium at have det sådan..

Men nogen ting savner man altså lidt, fx elsker jeg at modtage håndskrevne kort - der er et eller andet specielt ved at modtage sådan et kort fra en man har kær..et brev der bliver udfyldt af tanker - Tanker der er skrevet kun til dig.. Hvornår har du selv sidst modtaget et håndskrevet brev?

Men det bliver også sjælenere at de dukker op, for nu er kuglepennen skiftet ud med tastatur og der kan sendes i store mængder og det kan blive en smule upersonligt! Så jeg synes det er virkeligt ærgerligt at de håndskrevne kort er ved at gå af mode! Heldigvis skriver min mor stadig de håndskrevne kort til fødselsdage og jul, så dem glæder jeg mig altid til at modtage..

Men da jeg nu har modtaget en meget fin kuglepen fra Parker Pen - ja så har jeg sat mig til mission at jeg vil skrive videre i min bog med tankerne der flyver i det fri.. Jeg glæder mig til at skrive med pennen, da den ligger perfekt i min hånd (jeg får nemlig altid krampe i mine fingre, fordi jeg holder for hårdt på pennen..!) Psst.. og hvis du nu er disse smukke penne, ja så tjek lige deres nye kollektion "Sonnet" til kvinder ud, for de er da virkelige fine..


Og nu da vi snakker om kuglepenne, hvorfor skal man så anskaffe sig sådan en dyrere en af slagsen?! Hmm, ja det er der jo nok forskellige meninger om.. Mest er det jo business folk der lige hiver den frem af lommen og imponere med.. Selvfølgelig kan man da også have et arsenal af penne liggende klar til når en af de andre strejker! Men det tiltaler mig virkeligt at have min egen - helt EGEN pen som jeg har med i tasken og som "næsten" ligger helt lyserødt i tasken..


Indlægget her er sponsoreret, derfor har jeg modtaget denne gave som tak for omtale. Meningen om produktet er dog min egen.