4. juli 2010

Ny lille "loppegris"

Ja man behøver ikke være gammel for at snuse rundt og kigge efter sager.. Men ja lige nu er det bare lykken at finde legetøj, og meget gerne lyserøde ting.. uf kan godt li' lyserød men er ikke til de overpyntede pigeplastikfantastik værelser.. Men det er lidt svært at forklare hvad mor gerne vil, når hun står der med bambiøjne!! Nå men den lille loppegris erhvervet sig en taske (læs: mobiltaske) men igen tasker er bare sagen for tiden og denne var jo LYSERØD.. Tror faktisk at den beskedne 5'er gik til Julias søster. Julia og co. havde jo en fin plads hvor der var fyldt med mennesker! Men det var altså også nogen über lækre sager hun havde pakket med.. Og hendes mor og søster er jo ligeså krea anlagt og havde fine smykker med.. hvilket Freja også hurtigt fik øje på! 

Efter turen på Ingerslev, gik turen mod tangkrogen hvor Cirkus Benneweiz havde slået teltet op til underholdning.. Og det var virkelig bare lykken for Freja at opleve! Hun har ikke snakket om andet og hun har især glædet sig meget til elefanterne.. I pausen fik hun derfor lov til at bestige en Indisk elefant som kvitterede med et halvdyrt billede af nogen ringe kvalitet. Men igen hvor tit er det lige man får lov at  sidde højt til vejrs på dette kære dyr...nej netop ligesom i IKKE særlig tit!

Da manden min er draget mod syd og først hjemvender fredag, så har han taget kameraet med.. så jeg har måtte ty til nødløsningen med vores oldie som er sat sammen med tape! Haha 
Men fik da' aliwel lidt billeder fra dagen.. her i kort udgave ;)

Dejlig dejlig søndag i et alt for skønt selskab med Farmor, Mormor og Steen.. Den lille "loppegris" i aktion


Pølser og brød skal der til.. mad er lykken for Tobias!


Meget optaget af cirkusløjerne.. 

3 Hilsner:

Malene sagde ...

Hej Maria
Det ser ud som en dejlig søndag. Cirkus er bare noget helt særligt.
Kh. Malene

Losarinas mor sagde ...

Jeg blev helt glad på Frejas vegne :-)

Frk. Evigglad sagde ...

Malene- Det var en allertiders super søndag.. ja cirkus er sagen ;) især efter mange år!

Losarinas mor- Haha.. lovely ;) Hun var i hvert fald også glad..

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)