9. februar 2011

er det bare mig..

eller flytter i også konstant rundt på møblerne derhjemme? Jeg er i slem til det på børnenes værelser, fordi jeg hele tiden ser nye muligheder, hvis jeg nu lige flytter skabet her, så passer det altså også bedre hvis sengen står her ovs.
Men kan børnene overhovedet finde ud af hvis der bliver flyttet rundt i ny og næ?! Det er nok også en af grundene til at jeg ikke hænger for mange ting på væggene for hvis jeg nu skal flytte møblerne.
Måske er det bare mig der har en indre flytte'kvinde som er blevet skabt i mine unge år, da var det bare min mor som flyttede rundt! Så jeg har nok bare "avet" denne vane jeg pålagt mig selv.

3 Hilsner:

Belladotte sagde ...

tror ikke du er alene om at flytte rundt ofte :)

Anne sagde ...

Du er bestemt ikke alene. Har også arvet "flytte-rundt-genet" af min mor. Men der er håb forude, for hun har på nuværende tidspunkt ikke flyttet rundt i stuen i 2-3 år :-)

Anonym sagde ...

Nej - det er ikke bare dig :-)
Jeg gjorde det senest igår, for der er jo ALTID muighed for lidt forandring ikk. Det værste, eller nok nærmere det bedste, er at Andrea har arvet det efter mig. Hun spørger tit om ikke liiiige vi skal flytte hendes seng / skab /dims, eller flytter selv rundt på diverse dims og sager, og viser stolt frem til mig bagefter.
Men det er da hyggeligt, ikk :-)

KH Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)