26. juni 2011

Krøldtoppen 2 år
Min dejlige lille krøltop Tobias blev 2 år idag.. Men dagen har vi tilbragt ved hans fætter Bendix' barnedåb. Det har været en rigtig dejlig og flot dag som vil blive husket i gemmerne.

Så fødselsdagsfesten er udskudt til et andet tidspunkt, hvor familie og venner er hjemme efter ferie igen..Sådan er det jo nok at have fødselsdag på dette tidpunkt at året..

Men jeg vil gerne efterlyse lidt gode gaveønsker til en 2 årig dreng.. synes der er så mange ting at ønske til ham, men hvad holder egentlig af gaver - Hvad har i været glade for at få til jeres drenge?

Tænk sig at det blev så flot og nogenlunde varm dag, ligesom for 2 år siden. Kan tydeligt huske at vi ankom til hospitalet ved 16 tiden og blev hurtigt sendt ud at gå 1 times tid for at være helt klar til fødsel og vupti vapti så blev klokken 20.34 og min skønne lille Tobias kom til verden!

5 Hilsner:

Maiken sagde ...

Nogle gange må man virkelig knibe sig i armen for at forstå hvor tiden bliver af. De små myr bliver hurtige så store og selvstændige.

Agnes har samme fugledragt bare i pink version, så det er sjovt at se en anden lille lækker baby i tilsvarende dragt (om end det er to år siden).

God fornøjelse med fødselsdagen, når I skal afholde den...

Pernille sagde ...

Stort tillykke med ham. Herhjemme er puslespil et hit (Elliot blev 2 i februar). Også bøger, modellervoks og malerbøger. Brio togbanen er også ved at bleve lidt interessant. Håber I får en dejlig fødselsdagsfest når alle er hjemme fra ferien.

Skøn blog du har!

Pia sagde ...

Duplo! Et hit i mange år og heller ikke "kedeligt" at være med til at lege med ;o). Ska' det være i den dyre ende har Winther Cykler nogle fantastiske scootere Og løbecykler med gummihjul, så de egner sig både inde og ude...og så holder de til maaaange timers leg og det danske sommervejr (når altså Tobias ikke har fødselsdag). Tillykke med ham. Dejlig blog du har ;o)

Thomas sagde ...

Ja det er utroligt, at vores lille dreng er blevet så stor og fræk som en slagterhund :D

Maiken du siger man skal knibe sig i armen fordi tiden går så hurtig. Det gjord jeg også i morges da de sagde på P3 at det i dag også er 19 år siden, at Danmark vandt EM i fodbold.

Der fik jeg godt nok lige et chok. Jeg husker den dag som var det sket sidste år! En helt fantastisk dag hvor jeg var på store torv og det flyd med fadøl og jubel glade mennesker det var fantastisk

Også lidt sjovt, at vores lille Tobias så kom til verden netop på sådan en betydningsfuld dato for nogen af os altså ;-)

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Tak for jeres hilsner og jeres rigtig gode bud på gaver til en bette rosin.. Jeg vil klart have dem i tankerne når ønskeseddelen skal sendes rundt..

KH Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)