23. oktober 2011

Vi skal læse 10 min om dagen!

Efterårsferien har været dejlig tiltrængt med plads til hygge og leg store som små..

Og når det nu er efterårsferie, så oplever man måske nogen andre ting, end ellers..!?Vi har blandet andet besøgt Mc Donalds, som er en sjælenhed hos os. Men børnene var nu alligevel ellevilde, da vi kørte ind på p-pladsen og Freja viste med det samme hvor vi var!

Der var mange mennesker da vi ankom og der var ENDNU flere børn, alle fulde af fis og ballade ;)

Men til vores store overraskelse har Mc Donalds lige nu kampagne på deres Happy Meal så du nu kan vælge at få en god bog med hjem under armen. De lavede samme tiltag sidste år, men for pokker hvor kunne det være godt, hvis de bare hele tiden havde det, så man kunne fravælge meget af det, undskyld...men lidt ubrugelige legetøj!

Men hold nu op, hvor er det fedt at kunne få en god bog med hjem, som vi kan hygge os med at læse i. Alt for mange forældre læser kun højt for deres børn en gang om ugen – vi bør gøre det 10 minutter om dagen. 


Så måske man lige skulle have nem mad en dag og besøge Mc Donalds og score en af de gode spændene børnebøger, med flotte illustrationer - men desværre er det jo kun i meget kort begrænset periode!

Du kan klikke videre her og se nærmere hvilke bøger der kunne være på menuen?! Men det er vist ikke alle datoer der holder stik..


Og hvis man nu ikke er til alt det burgerhalløj, men bare gerne vil have fat i en god bog.. ja så kan man jo altså bare købe dem i løssalg. Ved ikke om prisen er den samme som dengang hvor jeg stod bag ved disken - men der tog vi 10 kr. Det er sgu da' billigt for en god bog, hvis det altså stadig er prisen ;)3 Hilsner:

Malene sagde ...

Jeg så en reklame for det og tænkte på at tage derhen, men så glemte jeg det. Nu har du mindet mig om det og det tror jeg at vi vil gøre :-)

Helene sagde ...

Jeg vil så gerne have Moomin-bogen til min samling. Men har holdt mig væk fra stedet, idet de decideret skriver i reklamerne, at bøgerne ikke kan købes i løssalg.

Men nu må mit indre barn da se at komme op på cyklen og forbi :o)

Maria sagde ...

det er helt kanon! Vi er også taknemmelige for tiltaget og bakker op om en nem maddag!

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)