15. september 2010

Alle gode gange tre!

Ja som teksten siger, så blev det altså lykkens gang, den 3 gang!

Jeg var startet på et jobtræningskursus i mandags og ja det er jo som det er! Nå men så igår, hørte jeg et foredrag af en norsk mand... Hihi det var så sjovt at jeg grinte optil flere gange, da han bare havde det mest geniale grin jeg længe har hørt! Nå men jeg havde jo selvfølgelig sat min tlf til lydløs og da jeg så skal til frokost kan jeg godt se at der er ringet og at det var fra dem, jeg nu havde gået og ventet på! Men der var også tikket en sms ind, og i denne stod der "Hej, vi er klar til at ansætte dig! Hvornår kan du starte?" OKI tænkte jeg bare, det havde jeg sgu alligevel aldrig prøvet! Nå nå men jeg fik ringet og sagt ja tak, og skal så afsted allerede i morgen, så det bliver lidt spændene at se hvordan det kommer til at gå!


Jobbet går ud på at jeg skal skaffe møder til kørende sælger i forskellige brancher (jeg har tidligere arbejdet med kundeservice, så det her ligger lidt deroptil) Men et lille twist er at her er det MIG der ringer, hvorimod  mit seneste job indebar at kunderne ringede ind med et behov!

Nå jeg vil ikke pensle mere i det, men bare sige tak for alle de XXX fingre i sendte mig forleden :)

Nå ja fik jeg sagt det KUN er 30,5 timer!

6 Hilsner:

BedstesBlog sagde ...

Tillykke! Hvor er det dejligt at høre om en, der FÅR et job i en tid, hvor man ellers hele tiden hører om folk, der bliver fyret!

Randi

Maria sagde ...

Tillykke!! Det er da fantastisk :)

Onkel Anne sagde ...

Tillykke, hvor er det bare skønt! Spændende at høre, hvordan din første dag er gået :)

Sandie sagde ...

Tillykke! :)

Louise sagde ...

Tillykke Maria! Godt gået! :-)
Kh Louise

Polka sagde ...

SÅDAN! Håber det bliver godt!

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)