18. september 2010

Ja hvad ska' jeg sige?!

Nå lidt update fra det nye arbejde! Hmm ja hvad pokker skal jeg skrive! Jeg er mildest talt irriteret på mig selv.. Når man er i den situation hvor man bare VIL have et job, så bliver man nogen lidt forblændet og ja det er jeg jo nok blevet! Efter første dag i torsdags, kom jeg hjem med mange tanker som jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre ved.. jeg er irriteret og sur! Grunden er at jeg fik manden min til at kontakte min fagforening fredag, da jeg ikke selv lige kunne få tiden til det. Efter vi havde kigget lidt på kontrakten og fik   sat nogen ting på plads, ja skulle vi lige høre deres mening omkring det. Der var ikke andet end negativt tale omkring firmaet og med ca. 200 sager af forskellig art, men nok mest omhandlende løn.. ja så lyder det bare til at jeg er havnet i de helt forkerte rammer og som jeg helst ser mig ude af hurtigst muligt! Nu til problemet; Jeg er jo afmeldt fra AF, som man skal den dag man starter og når man først har klikket på den knap, ja så er der altså INGEN vej tilbage! Fagforeningen kunne ikke gøre så meget ved sagen, SELVOM han meget gerne ville lukke firmaet ned og hænge poster med "SØG IKKE JOB HER!" men går jo bare ikke lige... Men ja jeg sidder altså i saksen nu, selvom jeg ikke har underskrevet det sort/hvide papir endnu..


I mandags startede jeg op i noget kursusligende forløb, som skulle hjælpe en i job eller udd og det var egentlig meget godt, selvom jeg nu allerhelst ville være i job, men heller ikke for enhver pris! Men min fagforeningsmand ville nu prøve at kontakte dem, for at høre om jeg kunne vende tilbage, selvom han sagde at det var en MEGET stejl bakke.. så ved ikke helt hvad jeg skal tænke!

Jeg har lyst til at råbe en masse grimme ord og aldrig vise mig dernede igen, fordi jeg har alt den baggrundsinfo om jobbet, som bare lige kunne have været fedt at have dagen inden jeg startede. Man kan ikke græde over spildt mælk, men det gør jeg nu altså alligevel! HVORFOR!!! Tænker jeg bare..
Hvorfor kunne det ikke bare være et helt almindeligt ordinært job uden alt den hurlumhej!

Nå nu vil jeg nyde lørdagen med manden min i vores hver tilpasset sofaer og bare hygge :)

Tak for ALLE jeres kommentarer om det "nye irriterende" job og til min give away.. har bare ikke lige haft tiden til at skrive tilbage!

9 Hilsner:

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hvor er det synd for dig.
Og det er da utroligt at fagforeningen ikke kan gøre et eller andet, så firmaet ikke får lov til at ansætte folk, når de ikke behandler dem ordentligt.
Håber snart du finder lige det du leder efter.
Knus Fra Susi

Heidi sagde ...

Æv, det er jeg da træt af at høre på dine vegne. Jeg håber og krydser fingre for at bakken ikke er så stejl alligevel. Håber du kan nyde din weekend trids alt.
Mange hilsner Heidi

Losarinas mor sagde ...

Det lyder rigtig ØV !

Anne sagde ...

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilket firma du er blevet ansat i, men det lyder meget som samme firma hvor min svigerfar blev ansat for 1-1½ år siden. Han var kørende sælger, men jobbet var alt andet end det som blev lovet. Han var heldig at finde et andet job hurtigt, men hvor er det bare træls for dig. Håber det hele ender "lykkeligt"

krAm sagde ...

Øv øv øv! Prøv at tage fat i A-kassen og forklar dem situationen. Jeg ved de kan trylle nogle gange. Krydser fingre for, at du finder en god løsning.

Michael sagde ...

Der har du været uheldig, men der er ikke andet end at gøre end at samle handsken op og komme videre, du må i gang med jobsøgning, det er altså nemmere at søge nyt, når man er i job.
Held og lykke og god Søndag.

Julia Hausfrau sagde ...

Pis! Håber du hurtigt finder en løsning, og et nyt og bedre job. Ellers kan du jo starte på VUC sammen med mig til januar ;)

Louise sagde ...

Åh nej! Håber virkelig du hurtigt kommer ud og videre!
Kærligst Louise

Strikkeglæde sagde ...

Jeg blev rigtig trist af at læse dit indlæg, rigtig sørgeligt, at det sker og hvorfor kan man ikke behandle folk ordentligt.

Jeg har også prøvet at blive ansat et sted hvor de slet ikke havde arbejde eller tid til mig og ingen aftaler blev overholdt..

Jeg sagde op og tog de 3 ugers karantæne, min ledighed blev noget længere end forventet. Efter 1 fandt jeg et vikariat som jeg har været i siden 26. maj og nu bliver forlænget. Så jeg VED hvordan du føler!

Jeg håber du finder en løsning og venter rigtigt spændt på at høre hvordan det ender.

Når jeg finder knappen er jeg fast læser på din blog :-)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)