8. oktober 2010

Muldvarpen med nye briller..


Ja der måtte nye trendy briller til, da mine gamle briller (helt i en anden boldgade stilmæssig) måtte på pension! Jeg begynder mere mere at skrumpe mit syn indtil til en muldvarp og skal altså have nogen af de tykke moppedrenge glas, selvom at der er kommet nye og tyndere og meget finere glas til... ja ja de ved sgu godt hvad de skal sige og lokke til at få de dyreste glas i.. og da jeg skulle vælge selve brillen ja så finder jeg jo også altid frem til den dyreste række. Men prøvede da også stativet med nogen af de mere budget venlige briller, men hold nu k*** hvor sad de altså også bare af pommeren til! Nå men manden kiggede mig dybt i øjene og vi fandt så frem til de her über lækre Ørgreen briller i sort. Der er lidt 70'er brille over den, men jeg synes bare den er fed og den skaber lidt kant..

5 Hilsner:

Christina sagde ...

De er cool. Nogle gange kunne jeg næsten godt tænke mig briller. Men på den anden side, skal jeg ved være glad for mit gode syn:-)

Michael sagde ...

Mine briller er også Ørgreen Maria, og selvom jeg lige har haft et uheld med dem er det altså de fedeste briller jeg har haft, det er også med store glas, og de bringer mig megen glæde.
Tillykke med de nye briller jeg håber at du bliver ligeså glad for dem, som jeg er ved mine.
God weekend.

Mejse sagde ...

De ser rigtig fine ud! Lige præcis med briller tror jeg det er super vigtigt at vælge dem man kan lide fremfor dem der er billigst - og så må man jo bare spise det mere havregryn :)

Marolle sagde ...

wauw super lækre briller!!

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Christina @ Ja du skal være glad for dit gode syn.. men ja når man nu alligevel er i suppedasen kan man jo ligeså godt få det bedste ud af det :)

Michael @ Ja jeg må sige, de virkelig er lækre! Er også rigtig glad for dem, så godt dine smarte Ørgreen briller ;)

Mejse @ Ja send flere havregryn TAK :) Men ja nogen gange skal man bare ikke gå på kompromi :)

Marolle @ Taaaark :)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)