10. november 2010

En hemmelighed afsløres!Det er virkelig IKKE fedt at indrømme at jeg er elendig til at kokkerere! Og det er ikke fordi jeg ikke finder det interessant, for det gør jeg faktisk! Det nærmeste jeg kommer på at lykkedes i køkkenet, må være når jeg bager et eller andet. Faktisk er det sådan, at jeg har et vidunderlig hankøn der jonglører i køkkenet og som faktisk er fantastisk til at trylle nye retter frem på bordet hver dag! Jeg er HELDIG helt optil skyerne! Men jeg vover at påstå at jeg nok ikke er den eneste med denne hemmelighed?!

3 Hilsner:

morslille sagde ...

Nej du er absolut ikke den eneste, mine kompetencer begrænser sig til at lave Knorr "fra bunden" alt muligt andet er fifty-fifty om det lykkes eller ej. Desværre er manden på samme niveau som mig, så hurra for rugbrød,mormor og take away.
Hilsen Charlotte

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Elsker selv at lave mad.
Men savner ind imellem at min mand tog initiativ til at komme, bare med en ide om, hvad vi skal have til aftensmad.
Det er altid mig, der skal finde på, og det er nogen gange kedeligt...
Så kan man godt hade, at man kan lave mad.
Så nyd at din mand er god til det og husk at ros ham( smiler)... Knus Susi

Frk. Trillingsgaard sagde ...

Nope.. Her er fuldstændigt det samme scenarie.. Min fantastiske mand tryller og tryller hver evige eneste aften.. Som om jeg har glemt mine kundskaber (har faktisk elsket at lave mad tidligere..?).. Og nu hjælper det heller ikke med en bette nyfødt prinsesse, der kræver (næsten) al min tid og overskud - selvom hun er mega nem og tålmodig..

Men (som du kan se på min nye blog), har jeg lovet ham en ædekalender i december med 24 dejlige retter.. Nu vil jeg op på hesten igen - som om man har mistet sin selvsikkerhed i køkkenet og kan ikke rigtig få startet op igen...?

Klem Louise

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)