24. november 2010

Vi kom Vi så Vi sejrede!


Igår var det kaglen uden lige og idag endnu en aften ud med beskidte fingre i leren..


Jeg har været træt idag! Det blev sent igår, men kunne jo også næsten hinke hjem! 

Idag har Frøken Fin været afsted igen på bud hos Lego.. det gik som det gik og hold nu KÆFT hvor er det grande mega monster STORT der i Lego-byen. Der blev malet fine læber og trukket krøller så store, så store også en hulens masse blitz.. tager sgu hatten af for pigebarnet, men hun gør det altså skisme godt! Så nu skulle hun efter sigende havne på noget emballage a la årg. 58 i US og måske Europa..!

Ved der måske er mange imod dette!? Og JO det er selvfølgelig os voksne der har startet det op - men med en hensigt om at hvis Freja var rokkefast og bare IKKE ville.. så ville vi heller ikke på nogen måde tvinge hende til det! De kroner og ører hun så måtte tjene bliver tilsidesat til hende så hun engang om mange mange MANGE år har nogen håndører med sig ud i livet..

Åh jo også lige et smut tilbage til kaglen - det var  nymoderne husmødre med en god omgang kaglen! 
I min stræbelse efter at lave en flot amigurumi ugle.. endte med at ligne.. ja hmm hva' lignede det egentlig?! et agern, halv paddehat eller ultra mini brystbeskytter/varmer - ja kært barn har mange navn - fotodokumention: Ikke muligt


4 Hilsner:

Michael sagde ...

Er der ikke muligheder for at se billeder på et senere tidspunkt Maria, det ville da være dejligt?
God dag.

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Michael- Måske.. skal i hvert fald undersøge det, for Lego selv sørger ikke får at fortælle hvornår, fordi de bruger så mange modeller, at de ikke har mulighed for at holde styr på det. Men hun var afsted sidste år i dec og det materiale spurgte vi til og det har vi nu modtaget, så det var fedt! Men jo skal nok poste når det bliver fundet :) også god dag til dig..

Anja sagde ...

Mit første forsøg udi i hækling endte også med en pose til en golfbold GG
Glæder mig til næste gang. Kram

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Anja- haha ja tror altid man vil fejle lidt når man begiver så ud noget nyt som ikke er afprøvet før.. men så må man jo bare øve øve og atter øve.. jaaah glæder mig også til en omgang julespecial :)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)