26. september 2010

And the winner is...

Så er det dagen hvor en vinder skulle trækkes.. så der er blevet skrevet en masse små sedler og puttet i en skål og manden min agerede lykkehånd og trak en vinderseddel op og det blev...

Tadaaaaaa...


MALENE med bloggen Kreakiller 

Så STORT tillykke til dig!!
(Send mig en mail her)

Og mange 1000 tak for alle I andre der deltog og jeres skønne kommentarer ;)

Hvis der nu skulle være nogen der var interesseret i dette funky læderarmbånd.. 

Så laver laver jeg her en specialpris på 100 kr. plus forsendelse. (Normalpris 150,-)

Denne specialpris er gældende til d. 10.10.10

Send mig en mail også finder vi ud af detaljerne omkring læderarmbåndet..

Rigtig god søndag til jer alle..




23. september 2010

Jeg glæder mig til at høre om krakelerede glansbilleder..






i dag i smilets by..

Håber jeg kan blive klogere på min egne tanker?!


22. september 2010

Den gamle arvekjole..

Denne kjole er en meget gammel en af slagsen..

Vi har lige fået den foræret af Farmor, som selv havde den på som 4 årig og hun havde fået den af hendes mor, som også har båret den super skønne kjole. Så ja det er virkelig en kjole af ældre dato. Men jeg er simpelthen bare så glad og beæret over at det nu er os der skal passe på denne kjole. Farmor har fortalt at  hendes mor, havde den pakket fint ned i en kasse og kun blev brugt til særlige begivenheder. Jeg tænker at jeg også skal finde en kasse og havde den dekoreret fint så kjolen kan passes på i mange år endnu!

Jeg længe tænkt at jeg skulle have taget lidt prof billeder af børnene og hvor Freja så skulle have denne på, bare for at forevige hende i kjolen.. 



18. september 2010

Ja hvad ska' jeg sige?!

Nå lidt update fra det nye arbejde! Hmm ja hvad pokker skal jeg skrive! Jeg er mildest talt irriteret på mig selv.. Når man er i den situation hvor man bare VIL have et job, så bliver man nogen lidt forblændet og ja det er jeg jo nok blevet! Efter første dag i torsdags, kom jeg hjem med mange tanker som jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre ved.. jeg er irriteret og sur! Grunden er at jeg fik manden min til at kontakte min fagforening fredag, da jeg ikke selv lige kunne få tiden til det. Efter vi havde kigget lidt på kontrakten og fik   sat nogen ting på plads, ja skulle vi lige høre deres mening omkring det. Der var ikke andet end negativt tale omkring firmaet og med ca. 200 sager af forskellig art, men nok mest omhandlende løn.. ja så lyder det bare til at jeg er havnet i de helt forkerte rammer og som jeg helst ser mig ude af hurtigst muligt! Nu til problemet; Jeg er jo afmeldt fra AF, som man skal den dag man starter og når man først har klikket på den knap, ja så er der altså INGEN vej tilbage! Fagforeningen kunne ikke gøre så meget ved sagen, SELVOM han meget gerne ville lukke firmaet ned og hænge poster med "SØG IKKE JOB HER!" men går jo bare ikke lige... Men ja jeg sidder altså i saksen nu, selvom jeg ikke har underskrevet det sort/hvide papir endnu..


I mandags startede jeg op i noget kursusligende forløb, som skulle hjælpe en i job eller udd og det var egentlig meget godt, selvom jeg nu allerhelst ville være i job, men heller ikke for enhver pris! Men min fagforeningsmand ville nu prøve at kontakte dem, for at høre om jeg kunne vende tilbage, selvom han sagde at det var en MEGET stejl bakke.. så ved ikke helt hvad jeg skal tænke!

Jeg har lyst til at råbe en masse grimme ord og aldrig vise mig dernede igen, fordi jeg har alt den baggrundsinfo om jobbet, som bare lige kunne have været fedt at have dagen inden jeg startede. Man kan ikke græde over spildt mælk, men det gør jeg nu altså alligevel! HVORFOR!!! Tænker jeg bare..
Hvorfor kunne det ikke bare være et helt almindeligt ordinært job uden alt den hurlumhej!

Nå nu vil jeg nyde lørdagen med manden min i vores hver tilpasset sofaer og bare hygge :)

Tak for ALLE jeres kommentarer om det "nye irriterende" job og til min give away.. har bare ikke lige haft tiden til at skrive tilbage!

15. september 2010

Alle gode gange tre!

Ja som teksten siger, så blev det altså lykkens gang, den 3 gang!

Jeg var startet på et jobtræningskursus i mandags og ja det er jo som det er! Nå men så igår, hørte jeg et foredrag af en norsk mand... Hihi det var så sjovt at jeg grinte optil flere gange, da han bare havde det mest geniale grin jeg længe har hørt! Nå men jeg havde jo selvfølgelig sat min tlf til lydløs og da jeg så skal til frokost kan jeg godt se at der er ringet og at det var fra dem, jeg nu havde gået og ventet på! Men der var også tikket en sms ind, og i denne stod der "Hej, vi er klar til at ansætte dig! Hvornår kan du starte?" OKI tænkte jeg bare, det havde jeg sgu alligevel aldrig prøvet! Nå nå men jeg fik ringet og sagt ja tak, og skal så afsted allerede i morgen, så det bliver lidt spændene at se hvordan det kommer til at gå!


Jobbet går ud på at jeg skal skaffe møder til kørende sælger i forskellige brancher (jeg har tidligere arbejdet med kundeservice, så det her ligger lidt deroptil) Men et lille twist er at her er det MIG der ringer, hvorimod  mit seneste job indebar at kunderne ringede ind med et behov!

Nå jeg vil ikke pensle mere i det, men bare sige tak for alle de XXX fingre i sendte mig forleden :)

Nå ja fik jeg sagt det KUN er 30,5 timer!

12. september 2010

GIVE AWAY hos Frk. Evigglad..


NU skulle der altså lige en give away på banen her hos mig!

Efter at siden nu har fået nyt design, tænkte jeg det kunne være anledningen :)

Så håber i har lyst til at være med?

Hvad kan du vinde? 
Et funky læderarmbånd indfarvet i valgfri farve..

Hvad skal du gøre?
Det eneste du skal gøre er at poste en kommentar!
inden søndag d. 26.09.10 

Har du lyst til at linke er det helt ok :)

...  Rigtig god søndag til alle  ...

9. september 2010

marie marie marolle...



Har tryllet med hendes design på min blog og jeg er ovenud tilfreds!

Marie er bare så dygtig og har lavet mange blogdesigns rundt om i blogland på det seneste..

Der mangler dog stadig lidt, bl.a driller indlægsoverskriften med kun at ville være blå..ARGHH
Men lidt efter lidt falder brikkerne vel på plads :)


Så velkommen til min nye side..

mon det bliver 3 gang.. lykkens gang?!

Nu har jeg i hvert fald været til 2 samtaler, senest igår ved det samme firma og blev hertil morgen ringet op om jeg ville komme til samtale her senere!

Så nu HÅBER jeg altså det er 3 gang lykkens gang og jeg forhåbentlig kan ændre status til at jeg nu endelig kan jobbe igen. For selvom det er fedt lige at have nogen dage, uger hvor man kan lave alle de ting man nu kunne ønske sig, så bliver det altså kedeligt i længden ikke at have et job, hvor man kan få den der daglige sociale kontakt med andre.

Så indtil jeg har hørt mere kan jeg kun håbe og krydse hvad der kan krydses..

Men her i min "frie" tid, har jeg fundet lidt på min vej.


En sød lille grå hund (synes jeg har set den før i en film eller bog?!) Også 4 stk. brune emalje kopper med margurit blomster på..

Ha' en skøn dag ude i blog'landia

2. september 2010

Roser i haven og paa tasken..

Weekenden byder på bryllup for os voksne..

Og i forbindelse med brylluppet så manglede jeg en fin lille selsskabstaske som man vist kalder dem, ikke nogen jeg har vildt mange af. Jeg har mere de der jumbotasker som man nærmest kunne flytte ind i og JA der roder altid i tasken, MEN jeg kan altid finde hvad jeg skal bruge :)
Nå men i min jagt efter en taske til outfittet, fandt jeg denne alt for skønne broderet taske som bare passer så fint til lejligheden, indvendigt er den foret med vingrønt silkefoer. Den er selvfølgelig fundet brugt og til en meget fin pris :)

Roserne her er jeg helt pjattet med, de to farvesammensætninger orange/gul og lyserød synes jeg bare er eminent smukt, dejligt at nyde dem her på sensommeren..

1. september 2010

PeacE LovE CupcakE TreE

Uj der ramte lige en stilhed over bloggen... men der har lige været mange ting på programmet og der er derfor ikke blevet blogget så meget som ønsket..


Nå men postbudet har i hvert fald været forbi endnu engang og denne gang med en skøn gave fra det store udland.. Jeg har endnu engang været heldig og vinde i en give away og denne gang var det hos Olga fra Florida der har den skønne blog og etsy shop Cupcake Tree Design.. i ved hende med alle de skønne stempler som bare ikke er til at stå for!
Så nu kan denne skønne shoppingbag nu følge mine indkøb hjem og jeg slipper for at have poser i store mængder..