4. januar 2011

Jeg forbander sygdom!!

Der har været stille...

Først var det fordi julen kom kom og familien blev prioteret, men dernæst kom sygdommen indenfor døren og den er her endnu!

Først var det Freja der blev dårlig med feber og opkast og vi måtte til vagtlæge sent nytårsaften.. hun havde  fået halsbetændelse og får stadig piller imod det.. men hun er heldigvis ved klare op.

Nytårsmorgen var det mig der måtte afsted.. jeg havde haft lidt småfeber, men tænkte at det npk skulle forsvinde, men måtte se i øjene at tiden var knap, hvis jeg skulle være frisk til studiestart d. 3
Nå men lægen konstatere så at jeg har kold lungebetændelse (noget mange havde for tiden) Så jeg har fået en kur på 10 dage, 1 pille om dagen.. 

Idag er dag 4 og det er først nu min feber er faldet, mit energiniveau er lig 0.. jeg er tappet for kræfter og kan være det optil 14 dage efter sygdommen. Jeg havde virkelig bare glædet mig til at at skulle starte skole igår.. men nu gælder det bare om at blive rask i en fart!

Også min kære mand som havde fødselsdag igår.. fejret i sygdom HURRA for det! Heldigvis har jeg en fantastisk svigermor som ankom søndag og hjælper til i det lille syge hus - en uvurderlig hjælp!

Men en ting jeg ikke har fået sagt var glædelig bagjul og godt nytår..

3 Hilsner:

Susan sagde ...

Åhhh den sygdom.. Det var da rigtig træls for jer... Sender en masse go bedring jeres vej, og håber på bedring snart.
Har også haft sygdom alt for meget den sidste tid, nu må den bare gerne holde sig væk :)
Go bedring.
Kh Susan

Linn sagde ...

Virkelig synd for jer.
GOD bedring.

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Susan- Ja det var bare rigtig trælst! Håber også sygdommen er helt væk hos jer, for nøj hvor det bare dræner for energi! Tak

Linn- Tak for det, vi er nu endelig raske igen :)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)