11. august 2011

Hold snitterne for dig selv!æææj altså!

HADER virkelig når folk ikke kan holde snitterne væk fra andre folks ting..

Nu er det så i Frejas børnehave den er gal. Hun er en kasse som er hendes med skiftetøj ovs.
Hendes næsten nye regntøj lå så også i denne kasse, men så i fredags opdagede jeg at det pludselig var pist væk! Vi har ledt og ledt alle vegne i børnehaven.. men det er bare pist pist borte VÆK VÆK!!

Også kommer vi så til denne uge.. hvor det bare har stået ned i stænger og Freja har så ikke kunnet komme ud... æjjj jeg bliver sgu bare så GAL!

Hvordan kan man få sig selv til at snuppe et andet barns ting?! Jeg forstår det simpelthen ikke...

Nu er vi ved at skrive en seddel til at hænge op i børnehaven.. måske dukker det op, måske ikke!
Men det kan så være at "de" forældre som er skyldige får dårlig smag i munden..

Det værste er jo så også at Freja bliver rigtig ked af at hendes ting bliver taget..  "hvorfor gør de det mor?"

Og det er lige meget om der så står navn i tøjet - det forsvinder alligevel

Hvordan er det rundt i jeres børns institutioner ??

6 Hilsner:

Anonym sagde ...

Mon ikke der er sket en fejl/forbytning? Har aldrig oplevet at der forsvandt tøj i mine børns institutioner.

frkmus sagde ...

På et tidspunkt var så slemt med tøj og sko der forsvandt, at bhv besluttede sig for at sætte kamera op i garderoben.Det skal lige siges at garderoben lå i kælderen. Personalet havde en kraftig mistanke om hvem det var, men uden konkrete beviser var der ikke noget at gøre. Efter kameraet kom op stoppede det helt.

Hilsen Gitte

Hilsen Gitte

Julia Hausfrau sagde ...

Åh altså...Vi har også lige mistet regntøj i vuggestuen, men jeg tør næsten ikke tænke tanken om at det er en med for lange fingre der har nuppet det. Det er da for mærkeligt at gøre. Især fordi der jo er navn i, som du også siger...Skræmmende at der skal kameraer til i ungernes institutioner! Så er vi da virkelig havnet i et bigbrother-society...Håber regntøjet dukker op igen, både hos dig og mig :)

Eva-Maria sagde ...

Jeg har også hørt om flere der mister ting i børnehaver/instiutioner.. Tobias og Mikkel har f.eks. mistet op til flere par vanter henover vinteren i SFO'en.. Om de selv glemmer dem et sted eller om nogen andre tager dem, tja, det finder vi aldrig ud af.

Mette Kathrine sagde ...

Det er simpelthen bare så irriterende. Jeg arbejder i en institution, hvor der er blevet taget både bleer og tøj. jeg fatter simpelthen ikke det er det værd. At stjæle fra børn, så synker man bare ikke dybere. Det kan godt være man ikke har så mange penge, men come on!! Det er sgu ikke i orden. Og de er desværre eksperter i at nuppe det, selvom vi (pædagoger) holder godt øje med garderoberne.

Mette Kathrine sagde ...

det skal lige siges, at ting også forsvinder, fordi børn jo helt ummidelbart smider vanter, huer osv. fra sig. Og det er umuligt at holde styr på det altid. vanter og andre småting, kan hurtigt blive begravet i sandkassen. Især i børnehave og SFO.

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)