11. november 2011

"Save the date" kort

Jeg glæder mig til sommer af flere grunde

Sol........Varme.......Ferie

Men ekstra særlig meget over at vi skal giftes! YAiiiii

Min indre bryllups-planlægger er derfor brudt frem og skovler ind af alle mulige ideer..

I den forbindelse er jeg meget glad for at pinterest er opfundet! For hold nu magle hvor er der mange ideer at samle på!
Til at starte med har jeg for lidt tid siden sendt disse meget simple og nemme "save the date" kort ud og jaaa det er sgu meget amerikansk "I know"! Men da' vores dato ligger lige præcis der hvor halvdelen af danmarks befolkning holder ferie, så syntes vi det var en nødvendighed.

Angående teksten "Save the date" så synes helt ærligt ikke at man kan skrive "gem datoen" det lyder sgu lidt for oversat og ikke særlig fængende! er det bare mig eller?!

4 Hilsner:

jonna sagde ...

Kortene er så fine og det er en rigtig god ide. save the date ser sgu godt ud på den lille pose/konvolut.
Jeg glæder mig helt viiiildt <3 <3 <3
K.H. Jonna

unikarina sagde ...

Hej Maria

Jeg har sendt dig en mail vedr. pakkekalender - jeg har fået den retur 2 gange. Vil du venligst tjekke din mail og lade mig høre om du har modtaget - eller om jeg blot er røget i spam.
Takker...
- Karina

vibeke sagde ...

Ih det ER er dejlig dag. Der skal vi nemlig også giftes. Hvis vi nu er to der krydser fingre for godt vejr er jeg sikker på at det bliver fantastisk...:-) God ide med kortene..
Kh V

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Vibeke @ Hihi ja det var da lidt pudsigt at vi har samme dag :) Men ja lad os krydse fingre for et super fint vejr lige denne dag :)

KH Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)