4. december 2011

Håndskrevne kort er stadig in..!


Parker Pen - kolletionen "Sonnet"

Vi skriver alt for lidt til hinanden - altså en håndskreven hilsen..

Grunden hertil er jo meget nem at få øje på.. vi er jo blevet et digitaliseret samfund, hvor vi praktisk talt kan ordne alle vores sager online lige når det passer os.. det er jo et privilegium at have det sådan..

Men nogen ting savner man altså lidt, fx elsker jeg at modtage håndskrevne kort - der er et eller andet specielt ved at modtage sådan et kort fra en man har kær..et brev der bliver udfyldt af tanker - Tanker der er skrevet kun til dig.. Hvornår har du selv sidst modtaget et håndskrevet brev?

Men det bliver også sjælenere at de dukker op, for nu er kuglepennen skiftet ud med tastatur og der kan sendes i store mængder og det kan blive en smule upersonligt! Så jeg synes det er virkeligt ærgerligt at de håndskrevne kort er ved at gå af mode! Heldigvis skriver min mor stadig de håndskrevne kort til fødselsdage og jul, så dem glæder jeg mig altid til at modtage..

Men da jeg nu har modtaget en meget fin kuglepen fra Parker Pen - ja så har jeg sat mig til mission at jeg vil skrive videre i min bog med tankerne der flyver i det fri.. Jeg glæder mig til at skrive med pennen, da den ligger perfekt i min hånd (jeg får nemlig altid krampe i mine fingre, fordi jeg holder for hårdt på pennen..!) Psst.. og hvis du nu er disse smukke penne, ja så tjek lige deres nye kollektion "Sonnet" til kvinder ud, for de er da virkelige fine..


Og nu da vi snakker om kuglepenne, hvorfor skal man så anskaffe sig sådan en dyrere en af slagsen?! Hmm, ja det er der jo nok forskellige meninger om.. Mest er det jo business folk der lige hiver den frem af lommen og imponere med.. Selvfølgelig kan man da også have et arsenal af penne liggende klar til når en af de andre strejker! Men det tiltaler mig virkeligt at have min egen - helt EGEN pen som jeg har med i tasken og som "næsten" ligger helt lyserødt i tasken..


Indlægget her er sponsoreret, derfor har jeg modtaget denne gave som tak for omtale. Meningen om produktet er dog min egen.

1 Hilsner:

Julia Hausfrau sagde ...

Tillykke med den lækre kuglepen :)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)