14. februar 2012

Gamle spil hitter stadig

Det her spil måtte selvfølgelig med hjem når det hedder TOBIAS. Jeg elsker virkelig de "goe" gamle spil som man stadig er heldig at kunne finde i genbrug eller loppemarkeder..

Dette spil er et terninge spil og hver brik har et tal fra 1-6 også gælder det så om at få samlet sin bjørn først.. et fint spil som ikke tager alverdens tid, men som stadig er sjovt for de mindste i huset..

Ellers er hittet herhjemme for tiden spillet "Vildkatten" som Freja fik i julegave. Her gælder det om at være hurtigst til at finde den brik der bliver trukket og i vores udgave er der 300 billeder! Freja er skarp og giver os forældre hård konkurrence.. meeen hun øver også i børnehaven ;) Man kan også få spillet med 500 billeder..

Hvad hitter af spil hjemme hos jer?


Vi øver Frejas koncentration, da børnehaven har sagt at hun kæmper lidt med dette og det har også resulteret i at de mente at det var bedst at hun ventede med at komme i skole. Sproget har også været en af grundene til det, selvom hun er kommet rigtig langt ifh. til da hun startede i børnehaven.

Men det var en og er det stadig svær beslutning, da vi mener hun på sin vis er skoleklar og selv ytre at hun glæder sig til at komme i skole! Men man vil jo selvfølgelig sit barn bedst og håber på at man træffer den rette beslutning. Vi lytter jo til børnehaven som har lært vores pige at kende og som kun vil hende det bedste for at hun skal få en god skolestart uden eventuelle nederlag som de siger. Hendes far startede også selv et år senere og i hans situation var det et godt valg. 

Nogen af Jer der har erfaring med udsættelse af skolestart?


0 Hilsner:

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)