23. november 2012

Er du kaffedrikker?

Jeg er ikke kaffedrikker! Og det ærgre mig tit, da jeg elsker duften af nybrygget kaffe. 

Jeg tror bare aldrig jeg helt har lært det der med at drikke kaffe, måske jeg lærer det en dag?!
Men jeg ELSKER en god varm kop kakao.  Jeg sidder lige nu og nyder stilheden, musik i baggrunden også min nybryggede kop "Hot choco" fra Senseo, som jeg har lavet på den nye Senseo Twist maskine som de har lavet i samarbejde med Phillips. Jeg synes det er et godt resultat og jeg er meget glad for at jeg hurtigt kan brygge en god kop kakao til mig selv, eller en af de mange kaffevarianter til manden eller  hvis der er besøg. Den er nem og hurtig og betjene, hvilket er et stort plus, hvis man om morgenen liiige hurtigt skal nå en kop inden man skal videre på farten!

Den er faktisk ret fin i smagen "Hot choco". For jeg synes faktisk at det kan være svært, at finde den helt rigtige kakaosmag, men der synes jeg nu Senseo har ramt kakaosmagen ganske godt!

Men der er alligevel stor forskel på smag og vi kan alle lide den forskelligt.  Jeg kan selv bedst lide en fyldig rund kakaosmag og tit synes jeg bare de fleste smager ret vandet.

Men nu er der jo rig mulighed, for at prøve de mange forskellige smage som Senseo har lavet - Tror i hvert fald jeg skal have købt Café latte udgaven, da det er manden herhjemmes favorit.

Hvis du selv er på udkig efter denne Senseo Twist, så kan jeg lige hurtigt indskyde at hvis du køber den mellem d. 19.11.2012 til og med 24.12.2012 så kan du få en gave svarende til 500 kr. Læs evt. mere her 


Hvad med dig? Drikker du kaffe og i så fald hvilken kaffe drikker du?
(Eller er du bare ligesom mig, der ikke har lært det endnu!)
Indlægget er sponsoreret, men holdningen er helt og aldeles min egen!


8 Hilsner:

Mette/DigogMig sagde ...

Hejsa
Jeg har også testet sådan en maskine :) Dog kun med kaffe. Jeg er nu på jagt efter noget choko til den og har lige et spørgsmål som du måske kan svare på. Bruger man den samme padsholder til kakao som til kaffe.
Kh. Mette

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Hej Mette,

Ja det er altså godt nok en fin maskine og især hvis man bare lie skal have en enkelt kop :) Kakaopadsende er lidt tykkere, så der skal du bruge holderen til 2 kopper - Tog også mig lidt at finde ud af det! hihi :)

KH. Maria

Mette/DigogMig sagde ...

Nårh okay. Det må jeg prøve så. Så skal choko passene bare lige indkøbes :-) Tak for hjælpen :D

Sabrina sagde ...

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår :)
Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

Unknown sagde ...

Obat Wasir Obat Ambeien Herbal Alami Ampuh Manjur

Obat Herbal sagde ...

Obat
Herbal
Manjur
Ampuh
Alami
Tradisional
Murah
Cepat Sembuh
Tanpa Efek Samping
Berkhasiat

Penanganan Wasir Ambeien sagde ...

Obat Wasir
Obat Wasir Alami
Obat Wasir Herbal
Obat Wasir Ampuh
Obat Wasir Manjur
Obat Wasir Tradisional
Obat Wasir Tanpa Operasi

obat herbal sagde ...

{cara herbal mengobati herpes},{cara herbal menyembuhkan herpes},{cara herbal mengobati penyakit herpes},{cara pengobatan herbal herpes},{cara mengobati herpes dengan herbal},{cara mengobati herpes secara herbal},{cara mengobati herpes dengan obat herbal},{cara herbal menyembuhkan penyakit herpes}

Tilføj en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)