10. november 2009

Endelig...

fik jeg afhentet mit fund og jeg klarede det på KUN 2 timer... Hente trailer, som var lidt sej og tung at danse rundt med.. men havde glemt at min mor skulle til tandlæge kort før jeg kom til Århus.. så jeg måtte selv bikse med reolen ned i traileren. Men hey det gik, havde den på skulderen, som var det en håndtaske...haha kønt syn!

Tilbage til Horsens og fik den båret indenfor også ned og aflevere traileren igen... pyhh det holdt altså hårdt.. Så nu skal jeg have den målt og fundet hvilke kurve der skal passe ind. Jeg tænker lidt på boxdelux fine kurve til børn eller måske bare nogen fra IKEA...

Men her er den så..

Ja nogen skrammer havde den jo.. men det vil jeg få rettet op på med en omgang maling.
Men kan ikke beslutte mig for hvilken farve!?

6 Hilsner:

jannie sagde ...

Eii hvor er den bare rigtig fin, den reol der, Liiige sådan en jeg oz godt, gad have, men desværre er der ikke plads pt på børnenes værelse... Jeg havde beholdt den i hvid hvis det var min også købt en masse farvestrålende kurve til den. Den passer også rigtig flot til tallerken holderen ;o) altså selve stilen.. Men ihvertfald tillykke med den ;o)

kh jannie

Maria sagde ...

Ja synes også den er fin og nu har jeg gået og kigget lidt på den og tror også den skal holdes i en lys farve.. jeg venter lige med at male den. Så nu er den vasket ren og den er blevet fyldt ud med alle legsagerne. Så godt billederne fra børnenes værelse.. så fint det er blevet :) Ja det er lidt i den samme stil..men tak!

jonna sagde ...

Hej Maria.
Den er rigtig fin den reol og hvor er du sej, sådan selv at få den slæbt både ud og ind. Måske du skulle nedsætte dig som flyttemand:-D

mette b sagde ...

Iiih, hvor er den lækker. Isblå eller måske gul?

KH

Frk. Evigglad sagde ...

Ja gul kunne da være rigtig fin.. ikke for mørk og heller ej for lys.. synes gerne den må stå lidt ud fra de triste vægge..

Frk. Evigglad sagde ...

Haha.. ja jeg er min egen lille flytteQuinde.. flytter jo ofte rundt på Frejas værelse.. hvad hun dog må finde sig i..

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)