8. november 2009

Gadefund.. Ja tak'


Vi rullede ned af alléen til casa Mormor, hun skulle nemlig passe Freja. Liiige inden vi kører forbi deres dør, fanger mit blik meget hurtigt et hvidt højt møbel stående midt på gaden, sat til storskald! Jeg flyver ud af døren og må straks se på sagen - Det skal lige siges at vi var lidt tidspresset og vi skulle til fødselsdag ca. 20 min. senere. Jeg siger til Thomas... eeeej den her vil bare være PERFEKT ind til Frejas værelse, som pt. skal have en ny reol... Ahhh siger han er du nu sikker?! Men hey her står der jo lige 1 stks. gratis ta' mig som jeg er reol. Så nu står den lunt og tørt hos min mor, så jeg lige kan udtænke en plan for afhentning... altså mig+en trailer! Jo jo det "kører" faktisk helt fint og jeg har tjek på det..haha

Ej jeg er meget glad og glad for at have sparet nogen penge også kan Freja i stedet få træ køkkenet fra IKEA.. synes det er så fint! Men billede af mit nye gadefund må komme en af dagene..

4 Hilsner:

Anonym sagde ...

Hey Maria
Din side er bare blevet så fin og jeg kunne tænke mig til, at den er mere DIG nu efter du har lavet den om :o) flot er den ihvertfald... Mht. det køkken fra ikea, det er også bare rigtig flot, vil også gerne have sådan et på et tidspunkt til chalina til når hun bliver lidt større..
Rigtig god dag til jer

kh jannie

Frk. Evigglad sagde ...

Hey Jannie

Ja trængte lige til lidt nyt og det blev så til en ny blog :)

Ja synes bare det er fantastisk sødt, men det er også lidt større, plads til alle de små køkkenting hun efterhånden har.. hehe

Ja det er jo et godt gaveønske med tiden..

Anne Thrane sagde ...

Hej Maria
Glæder mig til at se et billede af skabet. Det er sjovt som ting man har brug for, bare sådan dukker op lige pludselig. Har prøvet det et par gange selv :-)
Hilsen Anne

Frk. Evigglad sagde ...

Hej Anne

Ja det er da' for fedt altså - Elsker det bare!

Håber måske på at hente det i morgen...det var det med den trailer..hehe

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)