26. november 2009

Ideér til pakkekalender..

Har siddet og kigget efter nogen fine og gode kalendergaver og må sige at jeg alligevel har fundet mange sager. Alle tingene på billederne er fra Tiger, men man kan jo også finde mange sjove ting i f.eks. Søstrene Grene. Man behøver jo heller ikke putte "gaver" i alle 24, men måske noget snack i form af rosiner el. lign.

Men de ting jeg har fundet her koster mellem 10-20 kr. så det er da' til at overskue ;]

Der er jo også den mulighed og vælge adventsgaver som så kan være lidt større gaver! Tror det er noget man vokser op med også videreføre man det vel bare til ens egne børn eller hvad?! Hvad fik du selv, da du var barn og hvad giver du dine børn eller har gjort :)

Jeg har prøvet begge dele.. så er lidt splittet om det skal være 4 "okay" gaver eller 24 "nogenlunde" gaver!!
10 Hilsner:

mette b sagde ...

Sikke søde fund til kalenderen. Og fedt layout på den - hvordan har du gjort det?

Jeg har indtil videre givet tøserne kalendergaver. Da de var små gav jeg dem fx. en æske lego eller et puslespil, der kunne samles fra dag til dag.
Da de blev store, blev det æske tusser, farveblyanter eller caran d'ache farver i god kvalitet fordelt over 24 dage, sammen med godt tegnepapir, små lærreder osv.

Nu er vi ovre i genren shampoo, trusser, kontorartikler og andet nyttigt, de alligevel har brug for.

KH og god dag til dig

jannie sagde ...

Det fine gave du der har fundet på.. Ærligt, så synes jeg det er rigtig svært i år, for efter min opdragelse hjemmefra fik vi også små gaver hver i form af noget af det du også har købt + enkelte dage en appelsin eller en karamel, men jeg synes det er lidt svært nu hvor nicklas og chalina ikke er så gamle..Jeg har rigtig meget lyst til, at lave et gave vindue hvor det bliver pyntet rigtig fint op inde på værelset, men jeg ved bare også, at nicklas er for lille til, at lade det være også synes jeg, at gaverne jeg kan købe til dem nu ( gaver som er aldersvarende til under 3 år ) er hunde dyre hvis jeg skal købe 24 * 2 af dem, så tror jeg venter næste år med dags kalender gaver og "nøjes" med adventsgaver... Ihvertfald har jeg købt en sne kugle med en snemand indeni til 1 søndag i advent... :o)

knus fra jannie

knæhøjkarse sagde ...

Det er fine gaver du har fundet.
Jeg har aldrig selv fået pakkekalender, så det skal mine børn da have! Men men men, nu har hun efterhånden så mange ting på et lille værelse at jeg synes det bliver mere svært at købe noget hun mangler. Men hun får et dukkehus på søndag og så bliver gaverne meget møbler mm til det. Ellers bliver gaverne noget der kan spises eller "bruges" som perler, servietter, tandpasta og plaster, det er faktisk ting hun er glade for og som vi jo skal have alligevel og så fylder det ikke så længe :)

Westmose sagde ...

Hold da op jeg skal da lige forbi Tiger. Jeg mangler masser af gaver endnu til deres pakkekalender, men tager det nu stille og roligt, så må det blive rosinpakker tilsidst, hvis alt fejler. Men mange tak for de dejlige billeder :-)

Frk. Evigglad sagde ...

Mette b - Det er lavet i picnik også har jeg bare lavet 6 billede rammer..Ja det var da også nogen rigtig gode sager, lego og puslespil og ja det bliver jo nok alligevel svære med årene.. men fin ide med de kreative sager

Jannie - Jeg har endnu ikke købt sagerne, men bare en lille ide til hvad det evt kunne blive også måske nogen fif til andre med samme problem. Men ja man må vurdere om de er gamle nok, for vi skal jo ikke gøre det for vores egen skyld.. kan godt forstå du venter! Og ja der er mange dyre sager rundt omkring, sidste år købte vi noget træmad i Søstrene og det delte vi ud på forskellige dage..

Knæhøjkarse - Ja der er nemlig MANGE ting på værelset..hva' er det lige de mangler de kære pus.. jaja vi kan jo altid finde en eller anden ting de mangeler. Men det var da også en god ide med dukkehus og ting dertil! Og alle de andre brugsting..

Westmose - Håber du finder frem til de sidste gaver.. men ja tiger har faktisk mange fine ting til prisen og ja så kan rosinpakkerne jo altid være i reserve :) God jagt..

Birgitte sagde ...

Sikke fine gaver. Det er et stort arbejde med 5 børn faktisk;0)

Frk. Evigglad sagde ...

Hej Birgitte,

Ja det kunne jeg godt forstille mig..pyhh jeg har kun købt til Freja i år, da jeg synes bettemand på 6 måneder godt kan vente til næste år.

Håber du har fundet dem alle så?

Kh Maria

Anonym sagde ...

Tak for de interessante oplysninger

Frk. Evigglad sagde ...

Det var da' så lidt..

Kh Maria

restu ibu dan ayah sagde ...

Obat Kutil Kelamin Obat Kutil Kemaluan Obat Herpes Obat Penyakit Herpes Obat Wasir Obat Ambeien Obat Keputihan Obat Gatal Obat Kudis Obat Kadas Obat Kurap Obat Panu Obat Gatal Bokong Obat Gatal Selangkangan Obat Eksim Kering Obat Eksim Basah Obat Gatal Alergi Obat Gatal Herpes Obat Wasir Ambeien Obat Kutil Kelamin

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)