31. december 2009

.............. GODT NYTÅR 2'10 >>>>>>>>

Så er juledagene opbrugt og vi har få timer tilbage i dette snart "gamle" år. Et nytår står for skud! Vi byder det velkommen sammen med vores venner.. vi skal hygge som var det en af alle de mange andre hyggestunder vi har sammen igennem hele året.. for vi er ikke til planlagte fester med glitter.. hos os er hverdag en fest eller skulle man sige ABEfest..haha

Jeg har lavet læderarmbånd med knapper og træperler. En hurtig og enkel måde og lave nogen fantastiske og enkle armbånd. Jeg er en "sucker" for det enkle.. vil til tider gerne bære de store perlekæder man ser omkring.. men synes ik' det funker helt som når man ser den der udstillet på mannequinen. Nå never mind. Her er de 3 jeg har lavet i raketfart..

*-* godtnytår 2'10 *-*

6 Hilsner:

MollyMy sagde ...

Flotte armbånd du der har lavet.
Godt nytår.
Kram Birthe

Lise C sagde ...

Rigtig flotte armbånd du har lavet!
Hvordan har du lavet glideknuderne?
Rigtig godtnytår til dig også :)

Louise sagde ...

Jep, knapper og enkelhed er bare det bedste. Jeg har også haft gang i knapperiet her i juleferien.

Hav en super nytårsaften. Glæder mig til at læse mere i det nye år.

/Louise

Frk. Evigglad sagde ...

MollyMy > Tak Birthe.. håber også du er kommet godt ind i det nye år ;)

Lise C > Tak tak.. glideknuderne har jeg lavet ved at bøje ender over hinanden også binde en knude.. skriv igen hvis det lød som vulapyk! Også godt nytår til dig ;)

Louise > Ja dejligt at kunne få brugt lidt af alle de mange sager der ligger og gemmer.. Også et rigtig godt nytår til dig ;)

Lissie sagde ...

Godt Nytt År!
Flotte armbånd du har laget! :)

restu ibu dan ayah sagde ...

Obat Kutil Kelamin Obat Kutil Kemaluan Obat Herpes Obat Penyakit Herpes Obat Wasir Obat Ambeien Obat Keputihan Obat Gatal Obat Kudis Obat Kadas Obat Kurap Obat Panu Obat Gatal Bokong Obat Gatal Selangkangan Obat Eksim Kering Obat Eksim Basah Obat Gatal Alergi Obat Gatal Herpes Obat Wasir Ambeien Obat Kutil Kelamin

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)