13. december 2009

Nattergalene er landet...

det gjorde de allerede igår! Den aller fineste kasse med nattergalene er kommet HELT fra Berlin med luftpost. De er bare så fine og smukke, de kommer hurtigst muligt op og hænge på en troldgren (skal lige have klippet en af fra haven) så kommer de til at svæve smukt..

Kig forbi Fröken Skicklig blog og se alle hendes flotte sager! Jeg er helt vild med hendes søde dukker..

1000 tak Juliane for de smukke nattergale :)
Hele familien var også forbi den skønne Bazar i Højbjerg, hvor Karen og Tusindfryd havde deres bod med de aller skønneste sager! Vi købte en af de fine engle (som mange nok har set hos Karen) den fik farmoren i gave, da vi bagefter skulle til fødselsdag og hun blev så glad for den og den mindede hende om gamle dage..

Idag har børnene og jeg hygget os langt op af formiddagen med bare at nusse rundt. Thomas var oppe i Århus og hjælpe en ven med at flytte. Da han igen var hjemvendt kørte vi ud til vores lokale juletræ's pusher.. han har et fæld selv juletræ til 80 kr. og bare 1km derfra på en planteskole tager der op imod 300 kr. og vi synes faktisk det er noget så hyggeligt som familie selv at finde det rette juletræ for så at fæle det! Utroligt hvor længe man kan kigge på grantoppe og et træs former..

Men vi fandt træet og det står nu og venter på at kunne blive pyntet i løbet af ugen.

3 advents lys er tændt men skal slukkes nu.. så ses vi igen til en ny decemberuge :)

2 Hilsner:

Losarinas mor sagde ...

Et rigtig julehygge indlæg :-)

restu ibu dan ayah sagde ...

Obat Kutil Kelamin Obat Kutil Kemaluan Obat Herpes Obat Penyakit Herpes Obat Wasir Obat Ambeien Obat Keputihan Obat Gatal Obat Kudis Obat Kadas Obat Kurap Obat Panu Obat Gatal Bokong Obat Gatal Selangkangan Obat Eksim Kering Obat Eksim Basah Obat Gatal Alergi Obat Gatal Herpes Obat Wasir Ambeien Obat Kutil Kelamin

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)