8. januar 2010

Skøn chatol...
Se lige en smuk skønhed af chatol jeg fandt i genbrugen idag til kun 125,- det kunne jeg ikke gå forbi! Håber den falder godt til herhjemme.. Når jeg lige får tiden til det, skal den have en omgang med penslen og så vil jeg gerne dekorere den med lidt tapet også.. så nu går jagten ind for at finde det rette look til den..

10 Hilsner:

Bella sagde ...

uuh hvor er den fin :-)

PynteMynthe og Mor sagde ...

Ihh hvor er det da bare skønt! Og sikke en pris.. Det var da vildt - Det må være en god genbrug, her i byen ved de desværre godt hvad de skal tage for tingene!
- Men flot det er det, og fyldt med sjæl og charme:)

Linnea skriver: sagde ...

Det må da betragtes som noget af et røverkøb. Kan godt forstå du er glad for det.
Anette Linnea

Frk. Evigglad sagde ...

Bella > Tak og ja den er super fiiiin :)

PynteMynthe og Mor > Ja måtte også kigge på prisen endnu engang.. for ellers plejer chatoller også at være noget dyrere. Men ja det er ikke alle genbrug der har gode priser..

Linnea > Ja det er helt klart et røverkøb :) Jeg er super glad og manden min har også accepteret den, dog synes han ikke den skulle males..jaja vi får se! hehe :)

God fredag aften til jer..

jonna sagde ...

Hej Hej... Rigtig fin chatol og sikke billigt, du har næse for den slags. Ha ha... det bedste af det hele er da, at Thomas har accepteret det, han er jo ikke altid sådan lige med på dine ideer
God Weekend.
Knus fra Farmor

Anne Thrane sagde ...

Sikke et fint chatol. Min mand vil helt sikkert også syntes, at den ikke skulle males, hvis jeg var kommet hjem med det. Faktisk er jeg lige på nippet til at syntes det samme ...(dog svært at se på billedet hvor mange skrammer/skavenker den har) Er dog sikker på at den nok skal blive flot malet ;-)

Frk. Evigglad sagde ...

Farmor > Haha nej det er jo lige det! Men ja denne gang gik den :)

Anne Thrane > Efter den nu har stået og vi har kigget mere på den.. så tror jeg måske heller ikke den bliver malet, der er dog nogen skrammer.. men det er jo charmen ved den :)

Kh Maria

Malthe og mor sagde ...

Naiii hvor det bare er skønt! Det oser bare af gode minder gennem mange år!
Og er du da vimmer en pris - Man har vel lov at være heldig ind imellem... :-)

Sophia Maria sagde ...

Superfin!! Vildt godt køb!

Beam sagde ...

Nøj, det var ellers fint. Og god pris!

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)