14. januar 2010

Fastelavn inden længe..Så er der præcis 1 måned til fastelavn...

Jeg kommer altid i tanke om det i sidste øjeblik og får lige lavet et hurtigt kostume! Der har dog også været et købe imellem, det var en hvid enhjørning og den var da også sød til min lille Freja og vi har også et indrammet billede, da der var fastelavn hos fotografen.

Meeeen hva' skal hun være i år!? Kan godt li' at det ikke lige er noget man ser alle de andre børn i, fx. prinsesse (ikke at der er noget galt i dette!) Men når det nu er det Lejse snakker om meget af tiden er det måske alligevel det hun skal være.. Havde måske tænkt at købe nogen englevænger også sy en fin englekjole..

Tobias er jo så lille endnu... men måske han kunne give den som mini Elvis med hans høje hanekam :)

Hvad skal dit/dine barn/børn klædes ud som?

9 Hilsner:

mette b sagde ...

Mine børn er så store, at de ikke gider det mere. Men her er et udvalg af årenes kreationer:

Mus syet i gråt stof med (elefant)hue med museører på str 1 år ca og kun for min skyld ;o)

Taftkjole syet om natten inde til den fineste prinsessekjole ca 5 år, hun havde den også på, da jeg dimitterede fra seminariet - hun elskede den bare!

Rundetårn- det var et fællesprojekt, da hun gik i 2. klasse. Stort karton, vi fandt billeder og malede det ret tro mod Chr. 4's murstensversion.

TV med interviewer. Papkasse som hun havde hovedet indeni. Mikrofon i hånden. Kanal CTV (Camilla TV/ se TV).

Britney Spears.

Harry Potter med mine gamle sygekassebriller. Hermione.

Køleskab og fryser sammen med søster. Der var varer i lågen som på et rigtigt...

Kors, hvor har vi lavet mange og haft det sjovt.

Jeg har såmænd også været klædt ud nogle af gangene, som pensionist med orange læbestift, kat, djævel... Jeg elsker det og nu synes de bare det ville være for pinligt.

Nå, det satte en masse tanker i gang. Jeg glæder mig til at se, hvad du/ I fandt på :)

Frk Munk sagde ...

Åh nej du sagde det højt... altså det jeg tænker for sidste år var hun den fineste tykke humlebi og det kunne hun i teorien være igen i år MEN så får moderen jo ikke lov til at være krea... & jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal finde på... Jeg må følge med her...

Losarinas mor sagde ...

Det var nu en herlig tid, da jeg havde børn, der skulle klædes ud !

Frk. Evigglad sagde ...

mette b - Waaaauw altså sikke en bedrift! Jeg har også da jeg var yngre lavet en masse sjove kostumer. Har faktisk også lavet den med køleskabet, den er bare ikke så nem at slå med, men så vandt jeg kronen i stedet ;) Haha CTV den var go' Ja der kommer vel et tidspunkt hvor de synes det er pinligt at mor også er udklædt.. øv øv der skulle være fastelavn for voksne :)

Men så længe man bare har det sjovt sammen..

Ja jeg glæder mig også til at se hvad jeg finder på ;)
Men tak for de go'e indslag!

Frk. Munk - Haha.. ja men vi kommer ikke udenom det og lige om lidt bliver vi taget med bukserne nede.. jamen jeg havde da også så meget tid.. men nej tiden er hurtigere! Men en humlebi lyder da' super cute.. Hvis du ikke finder på noget.. så kan du jo havde den i baghånden.. just in case!

Losarinas Mor - Ja du har overstået det nu.. mine er først lige startet.. så håber også det bliver til at masse sjove år med opfindsomme kostumer :)

Kh Maria

Mette Thrysøe sagde ...

Altså, jeg plejer altid at få lov til at være kreativ når der er fastelavn, men i år får jeg vist et problem, for den mindste på lige om lidt 6 år, vil SÅ gerne være Transformer - og altså kunne transformere sig fra robot til racerbil... Det bliver vist en anelse for kompliceret :) Men der er jo tid endnu :)

En fugl i hånden... sagde ...

Mine piger skal være mavedanserinder. Vi var til bryllup i Istanbul i sommer, og der hjembragte jeg to mavedanseroutfits fra... købte armringe i "guld" og tøfler også, så jo jo - de bliver fine. Jeg vil som du også helst klæde mine piger lidt specielt ud, men nu får vi se, hvor længe mor får lov at have noget at skulle have sagt ;)

Frk. Evigglad sagde ...

Mette Thrysøe - Haha Mette.. Ja det kan jeg godt se måske ikke er det helt nemmeste.. men come on' du kan da lave sådan et kostume..hihi Børn er fantastiske.. og de bliver glade for det vi laver, selvom det er homemade by mom :) Glæder mig til at hører hvad i finder på :) Go fornøjelse...

En fugl i hånden - Ja da..selvfølgelig skal de da det... det bliver da bare helt vildt super og med GARANTI ikke noget i ser andre børn i..Haha ja nu må vi se hvor lang tid vi får lov.. glæder mig til at se billeder på bloggen

Rakel sagde ...

Frederikke skal da være Rødhætte.. :)
Forholdsvist nemt kostume og så med en lille kurv til rød kjole med hat og forklæde... Hun er helt vild med eventyr.. Sidste år var hun Pippi, der syede jeg en forklæde kjole med lapper og så fik hun strittende fletninger i håret, fregner, røde kinder, strømpebukser og converse støvler.. Der var hun altså også sød.. Det første år var hun mariehøne.. Sorte strømpebukser, rød kjole med påsyede sorte prikker og så en hue med øjne og føle horn.. :)

Frk. Evigglad sagde ...

Rakel - Åhh ja rødhætte er da også en sød ide! og pippi har jo altid været populær.. og mariehønen er også sød.. glæder mig til at se jeres færdige kostume :) god fornøjelse..

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)