23. januar 2010

Det er lørdag..

og vi "daser" bare herhjemme.. Vi sov længe allesammmen og allesammen i samme seng! Godt nok har vi en stor seng som kan have plads til os alle og der er da intet mere hyggeligt end bare ligge og hyggesnakke og lidt kilden mellem dynerne..

Manden min har lige været i Århus.. han er trofast kunde ved hans gamle frisør, så derfor kører han altid derop, fremfor at finde en ny her i Horsens! Jaja.. sådan er det jo nok bare..

Men dejligt er det, at han er kommet hjem med Stieg Larssons - Mænd der hader kvinder og pigen der legede med ilden.. Dem skal vi lige gense i aften :)

Håber på at jeg kan få syslet lidt idag.. trænger til det og har mange ting der ligger og venter på færdiggørelse.. åhh hvorfor kan "man" da' for pokker ikke bare gøre det færdigt.. istedet for at have mange projekter svævende over hovedet! Tror ikke jeg er den eneste..

Uhh jeg skal da' også have mig en lækker smootie.. må straks igang!


8 Hilsner:

Julia sagde ...

Kender det alt for godt, det der med at have 100 projekter igang samtidigt. Men det er jo også fordi det ene projekt inspirerer til et nyt projekt, og så videre, og så videre...Du er bestemt ikke den eneste!

Mums, den smoothie ser lækker ud, gid jeg havde bær i fryseren.

God weekend :)

Losarinas mor sagde ...

Jeg synes jeres Lørdag lyder skøn :-)

Frøken Fiil sagde ...

Du er bestemt ikke den eneste ;o) Her er masser af ufærdige projekter, men nogle er mere presserende end andre. Vi vil rigtig gerne ha' den mindste ud af soveværelset, men før det kan lade sig gøre, skal en vis lastbilseng liiiige laves færdig til bettemanden på knap 3, så tremmesengen kan gives videre. I går aftes fik jeg grundet sengen første gang, men jeg skal da ærligt indrømme, at jeg hellere sad ved symaskinen eller lavede decoupage (helt nyfunden interesse - trods en voksende bunke af ufærdige projekter og ideer). Oskar bliver snart 3 og har stadig ikke gardiner på værelset - stoffet og hejsesystemet er købt, og så er det vel bare at sy...eller hvad?

Jeg har lagt nogle ufærdige projekter ind på min blog for at gi' mig selv et lille spark bagi og for at gi' mig lyst til at få dem lavet færdige. Det har faktisk hjulpet lidt - måske en idé? Fortsat god lørdag ;o) Kh. Lone

Westmose sagde ...

Hvor det lyder som den helt perfekte lørdag...vi har selv haft gæster hele dagen - mega hyggeligt - men må indrømme, at jeg glæder mig lidt til i morgen, hvor den højst står på en kælketur som vildeste projekt :-) Jeg elsker at begynde på nye projekter - hader at afslutte dem....men er jo glad / stolt over mig selv når jeg tager mig sammen :-) Fortsat god weekend.

Lou sagde ...

Åha Maria, det der med dynehygge og lørdage..gid man havde flere af dem! Jeg er lige blevet færdig med 2 semester jo, så nu står den på 2 års praktikken - men jeg når liige en uges ferie inde, og hold da op hvor jeg er glad for det..

Og så er det jo dér man skal finde tiden til al den kreative nydning - for er du gal, jeg finder heller ikke altid tiden i hverdagen, til gengæld så bliver projekterne det mere skønne, at færdiggøre. En tilfredsstillelse!

God weekend til dig, thomas og lækker'fiserne.

EngLeMor sagde ...

Hei hei!!

Det ligger en liten award til deg fra meg på bloggen min *smil*

Kh Hilde

Frk. Evigglad sagde ...

Julia - ja lige præcis.. det ene projekt inspirerer til nye og man skal smede mens jernet er varm eller noget..! Og ja man skal altid have bær til at kunne lave en smootie..hehe :)

Losarinas mor - uhh det var den også.. liiige indtil Tobias blev dårlig med høj feber og stadig er!

Frøken Fiil - Ja i har da også nogen projekter at se til så.. wauw lyder fedt med en lastbilseng.. liige noget for en dreng :) Vores Tobias har sit eget værelse.. men er sletter ikke sat i stand! Der står lige sådan hist og her...hmm! Decoupage er også en sjov hyggesag.. har også lavet meget med det..

Smart med billeder af projekter på bloggen..

Westmose - Altid dejligt med gæster.. men en kælketur er da også vildt fedt! Ja jeg er også en god begynder.. men dårlig afslutter! Haha ja den stolthed.. i know :)

Lou - Ja det er det bedste! men desværre får få! Uhh det går stærkt Lou, 2 år praktik...bliver spændene..dejligt du lige når at få ferie inden :)
Nej man orker bare ikke det kreative i hverdagen.. men ja skønnere bliver det når kærligheden er til det..

Hilde - 1000 tak Hilde.. super sødt af dig :)

Til jer alle ønsker jeg jer en super god uge :)

MollyMy sagde ...

Jeg kender det også alt for godt fra mig selv, det der med at ha gang i mange projekter på en gang.
Lækker farve på den der smoothie :o)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)