5. juni 2010

Bag ved Frk. Evigglad
Jeg er blevet tagget i en blogleg af The Vintage Hausfrau om hvad ens blognavn mon betyder om der er en særlig sjov historie bag eller ren fantasi? Legen er for øvrigt startet hos Mama Lola

Som mange nok ved hedder jeg jo i den "virkelige verden" Maria.. og har haft mange øgenavne dertil.. Og ikke alle af dem har været lige sjove, når man som mig altid har været en magre stang og med hele bøjletøjlet på! Ja av for den det var ikke sjove tider med det tandlæge sjov!

Nå men af de søde kaldenavne har været Marolle, Rolle, Ria og Thranen.. jaja kært barn har mange navne, nok også derfor vi har valgt at vores børn skulle have et navn som ikke kunne føre til alt for slemme øgenavne.. men vi bliver nok klogere med tiden, for jeg synes børn er så kreative med at finde på sådan nogen.. indtil videre bliver de dog kun kaldt Lejse og Bias og det er da tåleligt.

Nåå men jeg har jo i sin tid gået på Teko, hvor jeg skulle blive det lidt klogere på syning og jo spændene var det skam og jeg nød virkelig det kreative univers vi havde i Skandinavien Kongres  hus.. Men desværre sprang jeg fra efter 1,5 år, da mange af de nyuddannede snakkede om arbejdsløshed og at det hele flyttede til udlandet.. ja så blev sgu' lidt skræmt, sammen med nogen andre kusister og valgte at droppe fra. Ja ærgeligt at jeg ikke fik det færdiggjort, men så har jeg valgt nogen andre veje, som jeg ikke ville være foruden!

Men jeg havde dengang også et "eget design" mærke som jeg dengang kaldte Marolle.. men med tiden syntes jeg at jeg trængte til at forny mig en smule, men stadig med havde lidt med mit navn at gøre. Så hele tiden har den lille Mariehøne haft sin rolle, og den bliver jo også kaldt Evigglad og for lige at spice det lidt op, kom der et Frk. på og derudfra kom navnet Frk. Evigglad.. kan godt li' navnet fordi det gør mig glad ;)

Ja det var så min lille historie om navnet mit.. nu vil jeg gerne høre hvorfor disse blogge hedder som de gør? Er der mon også en historie her eller er det bare hittet frem i den blå luft? Håber i vil lege med ;)


              Rappedikke          -          Æbleblomst          -          Badelma-Badutski     5 Hilsner:

Julia sagde ...

Fedt at du ville lege med :) Spændende, for nu ved jeg lige lidt mere om dig. Og jeg kan lide det jeg læser!! Tak for din søde kommentar, må sørme håbe jeg kan leve op til dit billede, hvis (når!) vi engang mødes til blogtræf eller lignende ;) God weekend. Kh Julia

En fugl i hånden sagde ...

Tak for historien - og ha ha, du har tagget to af de samme blogge, som mig ;). De har altså også nogle sjove navne ;)

Vicki sagde ...

Hej Maria

Fedt du ville lege med og en sød historie:)
Så ved man lidt mere om hinanden og historien bag navmet:)
God sommer weekend:)

Michael sagde ...

Når jeg ændrer mine tanker ændrer verden sig omkring mig, et et citat fra en meget vis kvinde ved navn Louise L. Hay, som ligger inde med en utrolig masse guldkorn omkring selvudvikling, og som citatet antyder så forandrer verden sig hvis du prøver at se den med andre øjne.
God solskinsaften Maria.

Frk. Evigglad sagde ...

Julia- Ja altid fedt at vide lidt mere om hinanden og her blev kortene lagt lidt mere på bordet. Og ja jeg er da sikker på vi mødes engang til blogtræf eller måske engang på markedet med de go'e fund.

En fugl i hånden- Så lidt.. havde slet ikke set du også havde tagget 2 af de samme som mig...haha men så er vi jo flere der gerne vil høre deres historie ;)

Vicki- Ja lige præcis.. synes det var en fin lille leg du satte igang og glæder mig til at høre andre historier rundt omkring ;)

Michael- Tak Michael for tanken bag dit navn.. synes også det lyder rigtig smukt det citat Louise skriver. Spændene hvad der inspirere folk til deres navne.

Mange regn'våde hilsner herfra,
Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)