15. juni 2010

Gammeldaws slagter online


For noget tid siden sad manden min og søgte lidt på tranportkørsel og finder så frem til denne side Gris og Ko som kalder sig gammeldaws slagter. Vi måtte begge lige kigge lidt videre på siden, for vi har da aldrig nogensinde hørt om en online slagter der levere lige til døren. Du kan også se deres smiley her :)

Så lyder spørgsmålet bare; Kunne du finde på evt. at bestille kød online, for måske at spare lidt tid på indkøb?!

Vi har ikke bestilt noget derfra endnu og ved heller ikke om vi kommer til det. Jeg har det bedst med at kunne se det jeg køber og vurdere derudfra. Men jeg siger ikke at det er dårligt at gøre det på denne måde, hvis det passer en i en travl hverdag.

Men flere og flere online shops skyder frem og vil hellere end gerne levere dine dagligvare ved hoveddøren, så du næsten kun skal klikke køb og stille varene på plads.. så altså ikke noget stress og jag med indkøbsvognen fuld af 2 unger, som hurtigt har fået stukket en gratis bolle i hånden, for at dæmpe gemytterne i det ellers fyldte varehus..

Så stormer vi igennem og får fyldt vognen med varer som måske stod på indkøbsseddlen, andet er måske kommet med, fordi fristelsen var for stor! Og hvis så børne er i hopla og de har nået at gnaske sig igennem "den gratis bolle" og vi så kommer forbi legetøjsafd. eller andet godt.. ja så ved i nok hvordan det lyder..!

Finallen eller bonussen må så være hvis der så er kø ved kassen og du liiiiige har fået børne væk fra legetøjsafd. som ALTID er plantet lige ved udgangen..DOH

Så vi er faktisk begyndt på at manden min handler stort 1 gang om ugen all by himself.. så kommer der nemlig kun de vare i vognen som var planlagt og det er bedre for pengepungen! Og vores børn er glade og skal ikke slæbes igennem supermarkedet med en bolle i morgen..

(dette er blot et udsnit af hvordan en indkøbstur hos os kunne se ud og andre gange går det uden problemer)

4 Hilsner:

Michael sagde ...

Vi får leveret, og det uden at tjekke fra ikke lige en rullende slagter, men min kones kollegas mand som er slagter og har sin egen kødopskæring og så tager min kones kollega det med herind når hun kører på arbejde, og kødet har været fint indtil nu.
Vi kender også til problemet med børn i supermarkedet, men vores er så store nu, at de ikke længere er med ude at handle.
God dag Maria.

Bournonville sagde ...

Vi køber kød hver måned fra ko og gris. og det er virkelig lækkert kød, og det passer lige til to mennesker når det er pakket, så står vi ikke med køb vi ikke få spist, jeg kan godt anbefale dem.

Kh Sara

mette b sagde ...

Vi køber hos Aarstiderne, og kvaliteten er altid i top! Det startede, da gemalen skulle på uddannelse 1 år i København, hvor jeg var alene med tøserne. Det er en kæmpe lettelse, at man kun skal handle mælk i løbet af ugen :)

Frk. Evigglad sagde ...

Michael- Det er da en dejlig ting, at få det leveret igennem din kones kollega, så ved i da hvor kødet kommer fra :) Og ja børn i supermarkedet kan gå begge veje.. men ja der kommer vel også en tid hvor de bare ikke gider mere..Tak

Bournonville- Det var da super at høre fra nogen der faktisk har købt derfra og at i faktisk synes det er ok derfra.. måske vi skulle afprøve det så..Tak

mette b- Vidste ikke man kunne købe kød derfra.. det vil jeg da også lige undersøge.. og ja jo færre indkøb, jo mere tid til hygge og samvær med familien.. Tak

Rigtig god mandag til jer alle :)
Kh Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)