13. august 2010

Drengelamper?

Billeder er lånt her

Jeg nu MEGET længe ledt med lys og lygte efter en fed drengelampe til Tobias, men jeg synes bare ikke rigtigt jeg har fundet den rette! Disse her lamper er nok dem jeg indtil videre er mest lun på, da jeg synes de er skønne alle 3..

Jeg har fundet dem her hos Milde fe som jeg synes har nogen helt vilde skønne ting til børn.

Den her indianerpryd er jeg også helt pjattet med :)

Men hvilke lamper har i valgt til jeres drenges værelser? 

4 Hilsner:

Julia Hausfrau sagde ...

Hmm, jeg har nok ikke en typisk drengelampe inde hos Otto...Det er nemlig en rød lampe, som jeg har købt på loppemarked :)

Ulla sagde ...

Ih, den er super skøn den lampe i midten! Sådan lidt 50'er retro agtig.
I vores hus har vi indbyggede spots overalt (gru og rædsel - jeg ved det!), så loftlamper har vi desværre ikke så mange af. Eller dvs. jo, vi har dem, men de er ikke hængt op. I stedet har mine drenge en vintage smølfelampe på deres værelse, men det er jo mere hyggebelysning end det er praktisk.
Jeg har også en rispapir lampe med brune kløvere fra Hollys liggende, som jeg også synes vil være super fin på et drengeværelse.

Den der indianer høvdinge-fjerpragt - den er da to die for. Min Bertram bliver snart 4 år, og den der kunne godt være en god gave til ham. Må vist lige en smut forbi den hjemmeside :-)

Tusind tak for Kold dåserne, i øvrigt. De er kommet godt til Tyskland, og hvor blev jeg glad da jeg åbnede kassen og så det super lækre stof du havde sendt med. Lige en gang retro efter mit hoved. Hvor er du bare sød, så tusind tak for det også.

Kh Ulla.

Frk. Evigglad sagde ...

Julia Hausfrau- Ja jeg synes også jeg har gået og kigget længe om jeg kunne finde en sådan et sted.. den må du da vise frem ved lejlighed :)

Ulla- Ja det er også den jeg er mest "tændt" på.. da jeg synes den har et rigtig fint udtryk. Ja sådan nogen spots er jo ikke verdens pæneste men man må jo få det til at fungere og drengenes smølfelampe er jo bare virkelig skøn, tror også der er flere der har mange smålamper istedet. Nårh ja der er jo også kløverlampen.. den er jo også virkelig fin :) Ja det ville da være et kæmpe hit for en dreng på 4.. det må du kigge på :)

Det var godt pakken nåede frem til dig og dejligt du blev glad for stoffet også, tænkte nemlig nok det lige var noget for dig :)

Rigtig god dag/weekend til jer..

Bournonville sagde ...

du er blevet tagget ;)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)