29. januar 2010

Øv bøv bussemand!

Tobias havde bare en rigtig skidt aften og nat med og vores læge vil derfor gerne have Tobias på børne afd. og vi er tilknyttet Randers.. så nu skal jeg først aflevere Freja ved farmor i Århus også krydser vi fingre for at det bliver hurtigt visit..

God weekend go tak for hilsnerne igår :)

28. januar 2010

Pokkers sygdom!!



Nåå her går jeg og tror bette min er syg med 3 dages feber.. men nej det var værre endnu! Vi fik en akuttid hos lægen og det viser sig så at Tobias har fået lungebetændelse.. ihh altså lille pus! Så nu har han fået en dosis af det hvide pencilin og en panodil stikpille.. Det er forfærdeligt når ens børn er syge.. man ville ønske man kunne suge sygdommen ud af dem, ligesom i filmen "den grønne mil" ..

27. januar 2010

Det er blevet "in"




Lidt flere lækkerier.. endelig fandt jeg lidt pastelfarvet :)

Tænk at der findes så mange skønne skatte til ingen penge.. Derfor gør det mig GLAD indeni når jeg ved at pengene går til gode formål.. så fedt at se at det er blevet så "in" at finde ting fra den lokale genbrugs!

Er på udkig efter stoflapper så hvis du har noget at bytte med så skriv gerne.. jeg har også mere i pose.. sig frem og jeg skal vise dig Frk. Evigglads hule..

26. januar 2010

Gammel bjaelde'fant..


Ahhh endelig stilhed...

Tobias har været syg siden med høj feber siden søndag og han slipper ikke hans moders arme let.. såå pyhh det har været hårdt - for derudover har jeg også haft Freja hjemme siden torsdag, da børnehaven havde mistanke til at hun muligvis havde blærebetændelse.. (også får man lige ens 3 årig til at ville tisse i en kop hos lægen) NOT! Og fredag kunne den ikke bruges, da det jo så er weekend.. så kom mandag og jeg snød hende.. stod ved siden af garderet mig med gemt kop og fluks fik jeg reddet lidt til en prøve (som den søde laborant gav mig) Ja ja nogen gange må man tænke uden for boksen!  Ned til lægen inden 1 time og svaret kom jo så idag.. da det er igår jeg genfortæller.. NADA og en fis kunne prøven fortælle!! GUDSKELOV :)

Og se lige den her super skønne røde bjælde'fant jeg har fundet på hylden i genbrugsen.. Der står ikke noget mærke på den, men det er da' Brio der laver de der hjul ik?! Den bærer præg af at have været brugt meget og det kan jeg da' godt forstå! For den er da helt "ele'fantastisk"   Den har en lille kort træksnor på en meter med en stor rød ring og når den så følger efter så ryster den hovedet fra side til side..

Så måtte vi da' også lige prøve kræfter med Christinas cookies og må sige at de bare er lækre og smager skønt.. manden min synes de var lige så gode som subways cookies..
Og det bedste er at man gerne skulle have de fleste af ingredienserne :)

Change Away #1



Nåå nu prøver jeg også at kaste mig udi det her Change Away som Westmose lancerede noget tid siden.. Den første gang her er det dog ikke noget jeg selv har lavet.. Men har fået denne i gave, men får den ikke brugt..

Så står du liiiige og mangler denne fyrfadsstage Tanne fra Rosendahl så skriv til mig..

Ved ikke hvad der evt. skulle byttes med.. Men man kan jo altid bruge tapet og stof og mangler lidt i drengefarver..

23. januar 2010

Det er lørdag..

og vi "daser" bare herhjemme.. Vi sov længe allesammmen og allesammen i samme seng! Godt nok har vi en stor seng som kan have plads til os alle og der er da intet mere hyggeligt end bare ligge og hyggesnakke og lidt kilden mellem dynerne..

Manden min har lige været i Århus.. han er trofast kunde ved hans gamle frisør, så derfor kører han altid derop, fremfor at finde en ny her i Horsens! Jaja.. sådan er det jo nok bare..

Men dejligt er det, at han er kommet hjem med Stieg Larssons - Mænd der hader kvinder og pigen der legede med ilden.. Dem skal vi lige gense i aften :)

Håber på at jeg kan få syslet lidt idag.. trænger til det og har mange ting der ligger og venter på færdiggørelse.. åhh hvorfor kan "man" da' for pokker ikke bare gøre det færdigt.. istedet for at have mange projekter svævende over hovedet! Tror ikke jeg er den eneste..

Uhh jeg skal da' også have mig en lækker smootie.. må straks igang!


21. januar 2010

Iklæd dig en iPhone

Som sagt ligger fastelavn  lige rundt om hjørnet.. og jeg surfer lidt og kigger efter inspiration! I min søgen fandt jeg denne side.. hvor en de har fundet de 10 bedste iPhone kostumer..








og som du ser, kan kostumet bruges af ja hunde, babyer og ja så mennesker i alle aldre! Jeg synes den er sjov og man ser nok ikke mange iklædt som det..

20. januar 2010

Lækker retro sovepose/tæppe

Har fundet denne yderst lækre retro sovepose eller tæppe som bare skulle med hjem!

Uhh glææææder mig SÅ meget til at det bliver sommer og vi kan ligge og hygge os på tæppet i haven eller stranden...


14. januar 2010

Fastelavn inden længe..



Så er der præcis 1 måned til fastelavn...

Jeg kommer altid i tanke om det i sidste øjeblik og får lige lavet et hurtigt kostume! Der har dog også været et købe imellem, det var en hvid enhjørning og den var da også sød til min lille Freja og vi har også et indrammet billede, da der var fastelavn hos fotografen.

Meeeen hva' skal hun være i år!? Kan godt li' at det ikke lige er noget man ser alle de andre børn i, fx. prinsesse (ikke at der er noget galt i dette!) Men når det nu er det Lejse snakker om meget af tiden er det måske alligevel det hun skal være.. Havde måske tænkt at købe nogen englevænger også sy en fin englekjole..

Tobias er jo så lille endnu... men måske han kunne give den som mini Elvis med hans høje hanekam :)

Hvad skal dit/dine barn/børn klædes ud som?

12. januar 2010

Keywords på en ny måde!

Gamle udtjente keyboards kan bruges til meget sjov! Vi havde et liggende som skulle til genbrug, men i stedet pillede jeg alle tasterne af.. brug dem f.eks.

  • Lave sjove ord, som bare kan ligge på hylden, i karmen på et fad el. lign.
  • Halskæde/armbånd.. kræver at du har et bor til at lave huller..
  • Pynt til fx. en troldgren igen huller også et fint bånd igennem.. 
  • Brug dem på dit maleri..
Ja og du kan sikkert selv finde på en god ide hvor de også kunne bruges!?














8. januar 2010

Skøn chatol...








Se lige en smuk skønhed af chatol jeg fandt i genbrugen idag til kun 125,- det kunne jeg ikke gå forbi! Håber den falder godt til herhjemme.. Når jeg lige får tiden til det, skal den have en omgang med penslen og så vil jeg gerne dekorere den med lidt tapet også.. så nu går jagten ind for at finde det rette look til den..

Things to do today:


5. januar 2010

At kunne grine af sig selv...


Tobias 6 måneder

Glæde over at kunne spejle sig og grine med sig selv...

3. januar 2010

25.. eller noget!



Ja det siger manden min han fylder idag! Meeeeen årgang 74 giver efter min hovedregning ikke 25 men derimod 36 år.. Men det kan slet ikke ses, hvilket han jo altid er glad for at høre :) Vi har haft en rigtig hyggelig dag hvor vi har slappet af og nydt den sidste fridag inden Thomas i morgen skal ud på vejene tidlig morgen! Freja skal atter i børnehave, hvilket hun vist også trænger til efter hjemmehygge i snart 3 uger.. også er bettefis og mama igen alene hjemme!

1. januar 2010

REMINDER TIL MIG SELV: Husk at skrive 10 og ikke 09 ...!

Haha ja det gør jeg hvert eneste år! Nu er jeg dog på barsel og sidder ikke på job og skal huske at skrive rigtig årti.. men i kender det sikkert godt selv..? man skal lige have vendt tallet i hovedet og sat det fast og at vi faktisk allerede nu er 10 ÅR inde dette årtusinde! Crazy husker det som igår at jeg stod der på havnen i Århus og fejrede det nye  år 2000 MILLENIUM!

Vi har ikke haft en pind i øret men vi har dog slappet max af med hygge og dyner. Så er der blevet ryddet op og mere venter i morgen. 

Håber I allesammen selv er kommet godt ind i 2010 og glæder mig til at se hvad året bringer af sig..



.... Velkommen 2010 ....