31. juli 2011

Vi har testet Änglamark solcremer..


Det er aldrig sjovt at blive skoldet i solen, det kender vi vist allesammen alt for godt!

Idag er sommeren for alvor kommet tilbage med varme og høj sol og der kommer helt sikkert flere varme solskins dage. Så er det jo man skal huske solcremen både store som små! 

Vi har testet 3 af Änglamarks solcremer. En ny serie der består af økologiske, miljø- og allergivenlige produkter; Sun Spray med faktor 15 til børn og voksne, Sol Spray SPF 30 Kids og Solstift faktor 50.

Disse 3 solcremer er ikke fedtet som så mange andre solcremer på market er og de er dejlig nemme at påføre på huden også er de tilmed vandfaste. Kan rigtig godt li' at de kan sprayes på kroppen. Det er nemlig hurtigt og nemt at få smurt børnene ind, da de jo ikke altid lige har tålmodighed til at vente og det er jo klart et plus!

Vi vil som forældre også gerne beskytte vores børn mod alle de farlige kemiske stoffer og parabener som mange solcremer indeholder og som kan udløse varig allergi. Änglamark har derfor efter min mening lavet en fremragende serie af solprodukter til hele familen som ikke koster meget, ifh. til andre mærker på markedet, som klare sig dårligere i test!
  • Sun Spray til børn og voksne med faktor 15, 200 ml. - En vandfast parfume- og farvefri solcreme i sprayform. Den er svane- og Astma-Allergi mærket, samt den beskytter mod solens UVA stråler*
  • Sol Spray SPF 30 Kids, 200 ml. - En vandfast parfume- og farvefri solcreme i sprayform. Den er svane- og Astma-Allergi mærket, samt den beskytter mod solens UVA stråler*
  • Solstift Faktor 50, 15 g. - En solstift til at påføre på de udsatte steder, som læber, ører og næse. Den er ligesom en læbepomade og er dejlig nem at påføre, samt den beskytter mod solens UVB og UVA stråler*
* UVA-stråler har lange bølgelængder. Derfor trænger UVA-stråler dybt ind i huden og giver huden farve ved at øge hudens pigment. 
Det er UVA-strålerne, der kan fremskynde rynker i huden og øge risikoen for hudkræft.

UVB-strålerne gør huden tykkere og er årsag til solskoldning og soleksem. 
Det er hovedsageligt UVB-stråling, som øger risikoen for kræft i huden.                                 I en stor og anerkendt test klarer Änglamark solcreme sig godt og bliver kåret som ”det gode valg”.

Du kan finde Änglamark produkterne i SuperBrugsen, Kvickly og Dagli'Brugsen samt på Nettovet:
  • Sun Spray med faktor 15 til børn og voksne ca. 90,00 kroner
  • Sol Spray SPF 30 Kids ca. 90,00 kroner
  • Solstift Faktor 50 - ca. 29,95 kroner

1 Hilsner:

Janni sagde ...

Tak for den anmeldelse - jeg står netop og skal have købt ny flaske. Super...

Og jeg er for resten stadig rigtig glad for mit læderarmbånd ;)

Kram fra Janni
http://detgroennefaar.blogspot.com/

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)