24. november 2009

Såå er der kun 1 måned til jul...

..ihh hvor jeg glæder mig som et lille barn! Men jeg elsker at jule og er også ved at pusle lidt med adventsdekorationen.. men jeg skal også have fundet de sidste pakker til pakkekalenderen, jeg skal have klippet en gren af min Vores troldhasse, jeg skal have kassen med julepynt ned fra loftet...




Hmm ja listen kunne blive ved.. der er bare mange til JEG skal nå! Men jeg når det nu nok, men allerførst skal jeg have malet skabet, som har stået i venteposition, men fik igår med hjælp fra manden min udjævnt lidt huller og revner lidt hist og her.

Det letvægtsfiller fra Borup lignede bare flødeskum, fantastisk godt produkt! Så regner med det lige skal slibes enkelte steder også en god omgang SORT malling.

4 Hilsner:

Tina Liel sagde ...

Hvad har du fundet på til kalendergaver? - har set der er en pakkekalender fra Body Shop til os voksne. Ville ikke være dårligt. Nu ikke noget med at smage på den filler ;-)

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Jeg har fundet lidt hist og her, søstrene grene, tiger, homemade.. Oki den har jeg ikke set, må jeg lige få set. Haha nej ikke smage!

Unknown sagde ...

Det er en dejlig tid vi går i møde :-)

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Ja det er er bare den tid hvor de fleste mennesker er glade, men julen handler jo også om glæden! Manden min ville dog hellere sidde varmen under et palmetræ.. jaja hver sin smag ik!

Et er sikkert jeg glæder mig til at holde jul, nu med to rumpenisser ;)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)