1. marts 2010

At kunne sove eller ikke!


Åhh ja hvem kender ikke til det.. jeg sidder tit lang tid oppe, fordi jeg bare ikke kan mærke trætheden.. måske er det bare fordi jeg her om aftenen bare er MIG! Manden min sover, da han allerede står op i nattens mørke kl. 01.30 GaaaaB! Men han er til gengæld hjemme igen ved 10 tiden, hvor der så skal soves lidt... Hurra for mørklægningsgardiner ;) Dette er dog kun en kort periode, imens Bilka Tilst for bygget deres bagerafd. færdig. Han fragter 2-3 turer tungt bagerbrød til morgensultne kunder fra Bilka Viborg til Tilst..

Nåå trætheden har meldt sig finally! Skulle bare skrive om det..

Go'nat blogland!

2 Hilsner:

jonna sagde ...

Hej Maria.
Det er også bare skønt med lidt tid for sig selv, det har alle brug for, der er jo run på hele dagen. håber der også bliver mulighed for sådanne hyggetimer når du begynder at arbejde.
Vil lige fortælle dig, at jeg allerede savner jer igen, jeg nyder det bare sååå meget, at være sammen med jer.
Sikke stolt jeg blev, da Freja erklærede at hun ville med mig hjem sidst og at jeg ikke måtte tage hjem i første omgang, det varmer da en farmor's hjerte.
Kan I nu have det rigtig godt til vi ses igen.
Knus fra Farmoren:-D

Frk. Evigglad sagde ...

Jonna-
Ja det er dejligt efter en travl dag.. Håber også der bliver tid til det når hverdagen bliver en anden. Vi savner også dit dejlige og gode humør og ja Freja er jo bare s glad for sin Famse så det er jo bare så dejligt

Rigtig god dag til dig og til vi ses knus Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)