26. marts 2010

Total ammehjerne!

housewife
Som hver anden morgen er denne den samme og jeg får fodret begge mine med god sund havregrød så det sidder i hele fjæset! Vi kommer i tøjet, mens der kigges morgenflimmer og tror jeg snart kan sangen "Vores verden.. er så kæmpestor" Jesus...! Nåå lad det nu ligge.. vi får smurt lidt til madkassen også skal tropperne afsted. Pyhh jeg tager hatten af for jer mødre der er go'e til det overskud om morgnen.. jeg frygter lidt når hverdagen banker på om  en lille måneds tid, hvor jeg starter igen og nu skal til at aflevere 2 stks. yAiiikS er der allerede  gået alle de måneder med min lille Bias.. ja ok han er jo stadig lille, men i ved hvad jeg mener! Mange mødre føler også at NU er tiden vidst også til at komme ud blandt voksne igen og prøve at indfinde sig i rollen som arbejder igen..men der er sket nogen ting hos mig og jeg skulle lige have det vendt og drejet i min ammehjerne (heldigt jeg kan bruge den vending liiiidt endnu) Hva' pokker kan jeg sige om min glemsomhed når jeg ikke ammer mere?! Synes det har været rart at skyde skylden på ammehjernen i nogen situationer!  Jeg krydser mine fingre får at jeg kan blive den heldige at mit seneste arbejde.. da det ville lyse tingende meget bedre op for os.. (jeg skal nok fortælle mere inden længe)  Nå men tilbage til vores morgen. Nu er vi nået til børnehaven og vi kommer ind og Tobias planter jeg på gulvet og Freja havde plukket lidt påskeliljer og der bliver fundet lidt vand til dem og netop fordi Freja ikke står ved siden af mig og klar til at få tøj af.. ja så begynder jeg sgu da' at tage jakken og huen af Tobias, før det lige går op for mig at det måske liiiige var tidligt nok.. HAHA Ja ja et godt fredagsgrin må det vist blive til ;)
1 Hilsner:

jonna sagde ...

ha ha ha... Maria. sådan lyder det sikkert i mange børnefamilier om morgenen. Det kan da godt være, at Tobias syntes det kunne være sjovt, at være i børnehave, men måske lige voldsomt nok.
jeg forstår godt du kan have betænkeligheder ang. hverdagen når du begynder at arbejde igen, pyh ha... det må være noget med god planlægning aftenen i forvejen og madkassen smurt, smiler.... jeg er sikker på du finder en rytme der passer jer alle. Du er jo sej:-D
Knus fra Farmor.

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)