27. april 2010

Alene


.. som i alene hjemme!

Jeg har afleveret Freja og Tobias, en mærkelig følelse jeg lige skal vende mig til!

Jeg skal starte på mandag.

Så der er der ikke alenetid mere, selvom jeg egentlig godt kunne bruge det lidt!

Udenfor til morgen, fandt jeg denne snegl. Ligesom mig er den også alene..

6 Hilsner:

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

sikken nogle skønne billeder du tager.
Selma kørte i skole kl 7:30, Folke afleverede jeg 8:15. Da jeg kom hjem fra børnehaven var min mand taget afsted. Har haft en lille time alene i lejligheden og har nydt det. Skal nu afsted på arbejdet, kunne ellers godt lige bruge en time mere....
Stine:)

Heidi sagde ...

jeg tror jeg kender følelsen, min Holger er også startet i vuggestue, noget der ligner fuld tid i denne uge ( han startede langsomt op efter påske) Jeg starter også på mandag, så to rigtige barselsdage mere så er det slut!

Frk. Evigglad sagde ...

Stine H Johansen- Ihh Tak for komplimenten.. Dejligt du lige kunne have en time for dig selv men ja hvem kunne ikke lige bruge bare lidt mere..

Heidi-Puha ja det er hårdt at starte op igen.. og man vil jo helst ikke have at ens børn skal være der for længe.. men man må jo gøre det så godt man kan..
Men god jobstart på mandag ;)

Kh Maria

Anonym sagde ...

Kan godt sætte mig ind i det - pøj pøj med din første dag. Kh Tina

Tante Pap sagde ...

Total rigtig rigtig gode billeder du tager.. Må man spørge hvilket kamera du har? Og om du efterbehandler dem på nogen måde? :O) Go søndag :O)

Frk. Evigglad sagde ...

En kreativ blog- Åhh ja undskyld her siger jeg at jeg gerne vil hjælpe så godt jeg kan.. men ja arbejdet har lige overmandet mig her. Håber du har fundet ud af det Tina?

Tante Pap- Hej, Tak for det.. jeg tager mine billeder med et Canon Ixus 970 IS og nej jeg gør intet ved billederne udover at runde hjørner.. jeg elsker bare at tage billeder og kan godt li' de skarpe billeder..

God søndag til jer..

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)