19. april 2010

FANTASTISK!

...dejlig dag i Silkeborg igår.. Tilbragt sammen med en masse skønne kvinder der nyder at være kreative! Det er jo det der er så fantastisk at vi deler denne glæde ved sådan et træf, se personen bag bloggen, bag alle de mange skrevne ord som jeg dagligt kigger forbi..

Der var så meget lækkert for øjet at kigge på at mit indre øjenlåg blev rundforvirret.. Der var masser og jeg mener MASSER af lækkert garn og knapper fra Tanterne Grøn. Der var kom-og-prøv-workshop borde med ringe, cykelslanger, folde-papir, hækling som jeg bla. deltog i med Karens tålmodige hjælp..! Udenfor skulle man tro det var Camden Market.. Der var tasker og kurve fyldt med den ene efter det andet skønne vintage/retro stof som man bare blev helt høj af og der blev byttet til højre og til venstre og tror alle er glade for at have fået lidt nyt med hjem..

Jeg kørte og smilte hele vejen hjem.. var bare så glad for at have deltaget i dette blogtræf som jeg er helt sikker på kommer mange flere af og jeg glæder mig bare til næste gang! Stor tak til Karen og co for at have gjort denne dag mulig for os alle!

Håber vi snart ses igen..

2 Hilsner:

KIRKEBY sagde ...

Hej Evigglad.

Det var da en super krea-dag vi var til i søndags.
Tak for sidst.
Mvh Maria

Frk. Evigglad sagde ...

KIRKEBY- Hej Maria.. Selvtak for en super dag.. håber snart at kunne ses til endnu et blogtræf..

Kh Maria

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)