28. maj 2010

Ballonpust..

JA.. det gjorde jeg en masse gange igår, men det var ikke de festlige balloner jeg prøvede at puste! Men derimod proppen som lige pludselig er kommet i mit øre, bukkede mig kort forover, for at samle noget op fra gulvet og da jeg rejser mig, føles det som om jeg lige er lettet med en flyver og har fået det irriterende propper i øret. Så jeg prøvede jo at puste den prop ud uden held og jeg var lige ved at eksplodere af pust... AArgH! Senere igår, da børnene var hjemme igen kunne jeg bare næsten ikke rumme nogen lam og jeg havde bare lyst til at lukke mig inde i min egen lille æggeskal og sige "jeg kommer ikke ud før den proooooop er VÆK!" men nej måtte pænt indpasse mig i ulvetimen og bide øresmerter i mig!

Da den, ja nu hedder den en den, for nu har den hængt på mig 1 dags tid og har affundet mig med sitationen. Men jeg ringede dog lige til lægen... bare lige sådan for at tjekke op, tænkte de måske kunne prikke den ud og så var det ligesom ude af verden. Jeg kommer ind til sygeplejersken som først kigger det raske øre og videre til tinitus øret og så siger hun.. "ja det er i hvert fald ikke mellemøresbetændelse" Ok fint tænker jeg så kort for mig selv, men så siger hun så "men det ser altså ikke normalt ud..! Og jeg har altså set på mange ører. Jeg henter lige lægen" Så kommer lægen og hun siger så "ja det er meget sjældent vi ser dette tilfælde" Sveden begynder næsten at løbe ned af ryggen på mig nu..."Jeg henter lige vores reservelæge, som også lige skal se det" Argh.. så sig mig dog hvad det er, hvis det er så sjældent!? Nå men jeg har altså nogen små ballonbærer inde i øret som er trykker på min trommehinde og giver denne sene og det kunne godt tage optil 14 dage, men kunne også forsvinde om nogen dage.. Huja for det sidste! Men jeg skal så afvente flyende væsker anytime..FEDT altså! Og fik så nogen forholdsregler; Bær pandebånd, sove, spise sundt, ikke feste... Og så er det jo så er vi skal til bryllup i morgen.. jaja det går vel nok også ;)

Lyden i mit øre, beskrives nok bedst med når et fjernsyn begynder at pive.. virkelig ulideligt, for når der er helt stille omkring mig, piver det stadig inde i mit hovede.

Ikke mere piven fra mig.. ha' en rigtig skøn dag og weekend allesammen ;)

7 Hilsner:

Maria sagde ...

Øv hvor er det da bare irriterende :( Håber "den" forsvinder snarest så du kan give den gas til brylluppet ;D knus herfra

Krudtuglens mor sagde ...

Åh for helt ringen for mine ører bare ved tanken. ØV... håber det tager et par dage og dejligt at du stadig lyder til at være ved godt mod på trods af sammenfaldet med bryllup i morgen :)

Polka sagde ...

Det var da irriterende! Håber du kan abstrahere bare lidt fra det en gang imellem!

Og god fest i morgen :-)

Frk. Evigglad sagde ...

Hej Maria, ja jeg håber også "den" snart forsvinder! Men uanset hvad, så skal der gives max gas til brylluppet, nu da vi har fået arrangeret at jeg IKKE skal kører hjem alligevel.. Yaiii Tak i hvert fald ;)

Hej Christina, ja jeg er heldig ikke dårlig og utilpas med snot i hovedet og feber. Men ja det er da lidt uheldigt det lige kommer nu..! Tak for støtten ;)

Hej Polka, ja meget irriterende! Ja nogen gange forveksler jeg lyden i mit øre med vores tv, som også piver..haha og tak tror det bliver en god fest i morgen ;)

Quie sagde ...

Selvom det tog sin tid før end du fik at vide hvad det var, så må det da have været rart at de kunne sige noget.
Håber du imorgen har overskud til at flytte fokus til festen - god fornøjelse.

Michael sagde ...

Uha Maria, sikke et ubehageligt problem du er havnet i der, jeg ved godt at det lyder simpelt, men prøv at se om du på en eller anden måde kan vende den irriterende lyd til en "ven" se om du kan forbinde den med noget rart, noget der bringer glade minder frem, så måske bliver det nemmere at ignorere.
Det lyder måske for nemt men det kan godt, hvis det lykkedes, gøre irritationen lidt nemmere.
Du må have et godt bryllup.
God Lørdag. Michael

Frk. Evigglad sagde ...

Quie- Ja det var rart de i det mindste kunne sige hvad det var, så jeg ikke skulle vente på svar og blive mere nervøs! Festen gik rigtig godt ;)

Michael- Ja det er ikke så sjovt! Nåede desværre ikke at se dit svar inden vi tog afsted. Men jeg prøvede at ignorere lyden, men hører den også mest ved stilhed, men måtte da lige ud engang imellem og lige have ro, trods hylen i øret. Men tak for dit råd.. jeg vil prøve at bruge det indtil boblen brister :)

God mandag til jer ;)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)