12. maj 2010

Lyk'Li er jeg...Sikke en lang stilleleg fra min side.. Der har været nok at se til efter jobstart og har bare følt mig tæsketræt og bare ikke gidet noget som helst OVERHOVEDET.. øv!
Jeg træt af at være træt og bare ikke have overskud til bare at kunne sidde og hygge mig med alle mine utalige ideer jeg går og tænker på. Jeg har så uendelig mange ting jeg gerne vil nå, men jeg føler aldrig at jeg jeg sådan bare kommer nogenlunde i mål. Og det er så småt ved t gå op for mig, at jeg skal gear lidt ned og bare nyde det hele lidt mere end jeg i forvejen gør! Jeg tænker hver dag på hvad jeg nu skal lave her efter slut juni hvor jeg stopper ved mit job, fordi de ændre i tidplan og det kan ikke passe ind i vores hverdag. Jeg HADER virkelig ikke at have job, selvom det altid er dejligt med tid for sig selv. Men det er ikke liiiige i denne tid der er flest job og slet ikke dem jeg kan smide en ansøgning efter... åhh ja så er der ansøgningerne - dem glemmer man altså hurtigt når man er i job. Jeg prøver at være original og skrive ærligt og meget gerne en kæk indledning..

- Jeg venter spændt fra et sted der nærmest ligger i vores baghave (halleluja det ku' sgu da være nemt!)

Men lige nu er tiden brugt med disse 2 skønlinger som er de bedste i mit liv sammen med manden min.. så kan vist kun sige at jeg LYK'LI for at være mig..

8 Hilsner:

Jonna sagde ...

Kære Maria....
Nej det er ikke altid lige let, forstår godt din frustration,over job, håber du er heldig at finde noget som du kan synes om.
Sikkert god ide at tage den lidt med ro med hensyn til alle dine mange ideer,det skal nok komme igen, når du kommer rigtig i træning,her efter endt barsel.
Bare nyd din lille familie og tag en dag af gangen, lige pludselig flasker det hele sig.
Knus og tanker fra "Sviger"

Farmor sagde ...

Bliver helt varm om hjertet når jeg ser billeder af de 2 guldklumper:-D De giver mig den største glæde i livet:-))

Farmor...

Malene sagde ...

Jeg kan godt forstå du er lyk'li' med de to smuksakker i huset.
Kh. Malene

Krudtuglens mor sagde ...

Jeg ville også være lykli med de to små yndlings :)

Klem til dig herfra

Helle Koed sagde ...

Pyha ja... Jeg forstår dig! Min barsel slutter inden sommeren er omme, og intet job at vende tilbage til! :(( De hænger ikke på døren, og der skal ligget et stort og helhjertet arbejde i at finde et job!
Jeg krydser fingre for at du får jobbet! :))

søslerier sagde ...

HURRA for familien - og så må jobbet komme bagefter ;) Hmmm...siger én som også inden længe skal på stige på vognen igen efter barsel!!! Pøjpøj med dine ansøgninger...

søslerier sagde ...

UPS, siger hende der ikke får læst korrektur! Der smuttede et 'på' for meget ind i sætningen ovenfor - sorry!

Frk. Evigglad sagde ...

Farmor Jonna- Ja tanker er der mange af.. men vi snakker jo heldigvis tit om dem.. og ja de er jo skønne og hyggeligt vi lige kunne sove nede i haven.

Malene- Taaaark og lige over ;)

Krudtuglens mor- Tak tak og klem til dig

Helle Koed- Åhh ja det er ikke sjovt at gå i møde, selvom man alligevel savner barselstiden, men det nu også godt at komme ud lidt. Håber også du finder noget ;)

Søslerier- Ja lige præcis.. og når jeg så også kigger efter job, så er det også deltid 25-32 timer netop for at det hænger sammen også held og lykke med din jobstart.

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)