19. maj 2010

det rette outfit..


Skal til bryllup nu her lige om lidt og har egentlig fundet noget tøj (læs; sort kjole+sart lyserød 3-kvart kort blazer) men nu er jeg bare lidt i tvivl! Har kigget rundt på nettet og kigget side op og side ned uden held.. selvfølgelig er det svært at kigge efter kjoler til andre.

Men jeg kunne virkelig godt bruge din hjælp.. har du en god side der kunne tjekkes ud? Eller har du set en smuk kjole der bare passer perfekt til bryllup? Jeg er meget åben og frisk på mange ting..

Vi skal nyde festen ved Hotel Julsø, som ligger ved foden af Himmelbjerget, hvor hjuldamperen ligger til. Der skal vi bla. nyde bryllupskagen...

Men igen what to where??

5 Hilsner:

Demselv sagde ...

Desværre ingen anbefalinger til tøj her fra, men havde bare sådan lyst til at komplimentere din side, hvor er den flot og så lækre børn du har :o)
Jeg vil fluks melde mig som fast læser.

Maiken sagde ...

Gud, hvor er det dog en fantastisk fin bygning. Jeg kan godt forstå at du også gerne vil se fantastisk fin ud!

Min tid til shopping har på det seneste været begrænset, og trænger selv til en gevaldig opgradering af sommergarderoben, så de gode shoppeidéer må jeg lade andre om. ;o)

Anonym sagde ...

Maria, du kan af og til finde de lækreste kjoler fra lagersalg.nu og til fine priser taget i betragtningen at det er bl.a Margit Brandt, SNOB og St-Martins der sælges :)

Go uge til jer, krams!

BedstesBlog sagde ...

Jeg så tilfældigvis dette forslag til en kjole til en bryllupsfest.
http://www.bryllupsbusiness.dk/flot-og-enkel-festkjole-til-bryllup.html

Randi

Frk. Evigglad sagde ...

Demselv-Hej og velkommen til.. altid dejligt med nye ansigter :) og tak for komplimenterne.. det varmer :)

Maiken-Ja det er et super smukt sted, glæder mig også til festen der.. Ja min garderobe trænger også til en update til sommeren.. :)

Tyttetusindfryd-Hej Lou.. åhh ja den side havde jeg da fuldstændig glemt, kender den godt og ja de har mange fine kjoler til ja meget billige penge.. me likey :) Og jeg har også bestilt en kjole nu, håber bare den nu er som man håber på.. thx for linket :)

BedstesBlog- Fedt! Den er sørme også fin.. gad vide om det er Karen fra M+S der er gået solo..? Men nu har jeg fundet en anden, så håber jeg det skal være den ;) Tak for linket :)

Rigtig god Pinse-weekend til jer alle ;)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)