16. december 2010

Har du set den fantatiske GIVE AWAY fra Dimaria?

Jeg har modtaget en pakke, en hjertepakke.. som jeg næsten ikke kan vente med at åbne! Så den må i vente med at se til i morgen, hvor jeg ENDELIG har åbnedag!

Nu vi snakker om gaver, har du så set den fantatiske give away fra Dimaria ?? Jeg trækker en vinder i morgen (har skrevet kl. 12) da planen var at jeg havde fri.. men imellem tiden er der endelig sket det helt fantastiske at jeg skal starte på skole i Århus d. 3 jan - på gemalens fødselsdag! Nå men den fridag i morgen, skal i stedet bruges på møde på skolen og jeg er derfor ikke hjemme på det nævnte tidspunkt! så jeg rykker tiden frem til kl. 15 hvor jeg gerne skulle være ankommet til Horsens.

Men kig med HER hvis du gerne vil deltage i give away'en om et GAVEKORT på 400 kr. til Dimaria. Man kan da' ikke andet end lade vær med sådan en SKØN gevinst i sigte! Æv æv man ikke selv kan lege med.. for de har virkelig så mange wallstickers at du vil eje dem ALLE..

Her et citat fra Dalai Lama

3 Hilsner:

vibeke sagde ...

Vi glæder os og venter i spænding.

Therese sagde ...

Hey, hvad er det for noget skole du skal starte på ?

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Vibeke- Ja det kan jeg sørme godt forstå.. det er også en lækker gave :)

Therese- Hey du, jeg skal starte på købmandsskolen i Århus, så det bliver godt! Skriver lige en mail, når jeg kommer hjem til min egen computer senere :)

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)