14. december 2010

Lav hjemmelavet pynt til juletræet..
Ja man smider altid brugt emballage ud, for hvorfor skulle man da' også gemme det?!

Men her er altså et hyggeligt lille billigt projekt du kan lave med børn men altså også alene hvis der ikke er børn i nærheden. Især i disse vinterkolde måneder, bruger vi jo rigtig mange fyrfadslys til at kunne lune os med. Men i stedet for at smide den udbrændte folie ud, så klip den i stykker og lav stjerner, en sol eller noget helt tredie.. bagefter kan man så pynte dem med alle de små ting der ligger i gemmerne.. Vi brugte lidt palietter i første omgang. Men det er vist kun fantasien der sætter grænser..

Tak til alle jer der har deltaget i Dimaria's fantastiske give away..
- Da det er et gavekort i kan vinde, må I helt selv vælge hvilken wallsticker i vil vælge, så i bliver ikke hængt op på det i har skrevet i indlægget.. der er jo så mange at vælge imellem :)

4 Hilsner:

Laura sagde ...

Hej Marie

har du ikke fået post. der skulle gerne være kommet en lillepakke til dig med posten igår?
KH Laura

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Hej Laura

Jo jeg har lige fået min pakke idag, men den må spændt ligge og vente til d.17 hvor jeg har åbne dag :)

KH Maria

Laura sagde ...

Skal du først åbne den 17.? Jeg har ellers fået mail om at du skal åbne den 13. Nå ja så må du vente. Håber det kan bruges :)

Marina sagde ...

Maria. Du er simpelthen det sødeste. TAK. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke plejer at komme forbi her så tit, men det tror jeg næsten med sikkerhed jeg kommer til fremover. KNUS.

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)