3. december 2010

Lad os fejre Hjerternes Fest!Hjerternes Fest er et super dejligt initiativ Trine og Marina hurtigt og meget FLOT har skabt til glæde for alle de familier som ikke føler julen er den bedste tid.. for hvis man ikke kan give ens børn gaver og god julemad.. jah hvad er så JUL?

Derfor er det så fedt at de 2 blog'ladies har grebet "The Christmas Spirit" og virkelig spreder budskabet - ligesom vi alle andre også kan gøre hvor vi færdes.

De arbejder på højtryk for at få det hele op at kører! Marina har allerede lavet en rigtig fin side til formålet Hjerternes Fest. Trine har besøgt masser godhjælpende mennesker der også støtter op om formålet.
Der er blevet lavet 5 rigtig fine og skønne puljer..med über lækre gaver. Det er så her du kommer ind i billedet. For hvis du donere 50 kr og gerne meget mere! Så får du et 1 lod som kan ende ud med en lækker gevinst - det kan da' vist kun være en "win win" situation!

Har du selv lyst til at donere en gave, så kan du sende en mail med billede og beskrivelse inden d. 12 dec

Jeg skal i hvert fald donere, når jeg lige får taget billede..

Så kig forbi og læs mere om Hjerternes Fest..

3 Hilsner:

Trine sagde ...

Tak for dine dejlige ord, og for linklove ud over det hele!
Knus fra Trine

Losarinas mor sagde ...

Helt enig !
Og på Søndag vil jeg orke at sætte mig ind i det hele :-)
Bare husk mig på det, hvis jeg glemmer det :-)
Er lidt træt og rundforvirret i disse dage..

Marina sagde ...

Mange, mange tak for al din hjertegavmildhed og for dejlige ord og linklove. Er det ikke fantastisk at vi nu har over 20.000 kr.? Det er da et dejligt blogland der kan gøre det sammen!!

Jeg har været så begravet i hjertefest og sygdom at jeg slet ikke har nået omkring og det er først i dag jeg får sagt tak til dig.

Store hjertevarme kram

Send en kommentar

TAK for din kommentar.. Husk at tilmelde dig via e-mail, så du ved når der er svar tilbage :)